izaw84 24.02.06, 09:42 moją coreczke karmie piersia ma niecale2mies i od dwoch dni nie zrobila kupku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: brak kupki:( 24.02.06, 09:59 jesli nie ma dolegliwosci typu bol brzuszka, czy innych niepokojacych objawow, to nie mesz sie czym matrwic, czasem niemowlaki maja dluzsze ( nawet do tygodnia ) przerwy w kupkach Odpowiedz Link Zgłoś
mmaammaa3 Re: brak kupki:( 24.02.06, 10:02 Moja w tym wieku nie robiła kupki przez 14 dni.U nas powodem było tzw.,,bezresztkowe wchłanianie pokarmu".Potem się unormowało.Nie zawadzi zapytać pediatry. Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: brak kupki:( 24.02.06, 10:16 moja robiła co 5 dni - powiedziano nam , że to normalne, teraz się zmieniło, robi prawie codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
delphi31 Re: brak kupki:( 24.02.06, 10:47 moja Nati ma 4,5 m robi kukę co kilka dni, u dzieci karmionych piersią czasami tak jest. Rekor nierobienia to 8 dni u nas. zauważyłam jak piję kompot z jabłek robi częściej. Także się nie mart pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia.woj Re: brak kupki:( 26.02.06, 13:46 Mój synek ma 6 m-cy. Do tej pory robił jedną kupkę dziennie. Ale jakies trzy tygodnie temu miał tydzień przerwy.Lekarz poradził nie panikować i na wszelki wypadek zastosować czopki glicerynowe. W końcu Oluś zrobił kupkę. Potem było dobrze przez 3 dni robił codziennie a potem znowu miał przerwę . Lekarz zaproponował wprowadzić powoli soki. Zaczęłam więc od jablkowego. Były dwie kupki dzień po dniu. Potem spróbowałam sok jabłkowo-marchwiowy i od trzech dni nie ma kupki. Czekamy Odpowiedz Link Zgłoś