Dodaj do ulubionych

dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie podłe

20.05.06, 16:43
Oczywiscie nie wszystkie, ale gro z Was szydzi sobie z siebie nawzajem
zamiast pomoc, czytajac Wasze posty ma sie wrazenie, ze Wszystkie jestescie
ideaLne. Moze jestem i głupia, ale jestem tez człowiekiem i czuje, jest mi
przykro. Zastanówcie sie troche czasem, zanim cos napiszecie.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • aciki Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 20.05.06, 16:54
      Nie jesteśmy czasem nadwrazliwi na swoim punkcie? Odrobina humoru, nawt jeśli
      zjadliwego, tylko poprawia jakość życia.
      • dyzurna Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 20.05.06, 16:57
        ko_haneczko i ja mam takie wrazenie, nieraz zostalam wrecz po chamsku potraktowana przez niektore autorki postow...
        • ko_haneczka Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 20.05.06, 16:59
          No właśnie, ja też, aż się boję o cokolwiek zapytać, teraz dowiedziałam się, że
          jestem głupią mitomanką, zapewne dlatego, że troszke wcześniej wprowadziłam
          synkowi niektóre pokarmy.

Pozdrawiam!
      • ko_haneczka tylko komu? 20.05.06, 16:58
        bo mnie na pewno nie. Nie jest mi do śmiechu , bynajmniej. Ale zauwazyłam, że
        teraz żadna z tych ' mądrych ' nie ma nic do powiedzenia smile

Pozdrawiam!
    • 2006m1 Re: dlatego 20.05.06, 17:55
      Ja bym dała w tyłek raz i drugi, nauczyłaby się słuchać mamy sad Ja jestem
      nerwową osobą, nie mogłabym ignorować takiego okropnego zachowania, jest
      wyraznie złośliwa, wiec niech wie, że za takie zachwanie dostaje się lanie i
      już. Nauczy sie.
      to jest jedna z twoich bzdurnych wypowiedzi
      i wlasnie dlatego jestem w stosunku do ciebie taka podla.

> Moze jestem i głupia, ale jestem tez człowiekiem i czuje, jest mi
      > przykro.

taaaaa, no jestes czlowiekiem, jak juz wiemy bardzo nerwowym,i jak sama
      przyznajesz na dodatek glupia jestes, pozostaje tylko wspolczuc twojemu dziecku
    • driadea Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 20.05.06, 17:59
      A o co chodzi? Do kogo jest kierowany ten wątek? I dlaczego?
      • pysia83 Re: bo sama jesteś głupia 20.05.06, 18:29
        Matce, która pyta co robi 7 tyg dziecko odpowiadasz, że twoje zaczyna siadać.
        Mądra odpowiedź.Gratuluję.Nie czepiaj się kobieto.
        • betulinka Re: bo sama jesteś głupia 20.05.06, 20:34
          Ale jazda!Fakt,niektorzy sa ostro zryci.Mnie tez nieraz opitolily,ale mam do
          siebie i calego swiata leciutki dystans.Synusia kocham i juz!Oscar Wilde
          stwierdzil kiedys ze w zyciu chodzi czasem o to by byc troszke
          niemozliwym.Peace&Love!
          • pysia83 Re: to same prowokacje 20.05.06, 21:09
            te twoje posty.Moim zdaniem chyba sie kobieto nudzisz i te brednie
            wypisujesz.Twierdzisz, że potrzebujesz porady-ok, ale czemu sama głupio innym
            radzisz?I jeszcze masz pretensje.
      • ko_haneczka Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 21.05.06, 22:29
        Do wszystkich złosliwych forumowiczek, według nich jestem GŁUPIA, miłe, nie ma
        co.
    • gosia673 Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 20.05.06, 21:46
      też wielokrotnie dostałam po nosie od tych 'niby' mądrzejszych,ale teraz się
      tym nie przejmuję i zamiast denerwować się...czytam i się uśmiecham smile
      pozdrawiam
      • zmonika1982 Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 20.05.06, 22:52
        MAtko a co ty takiego napisalas ze tak sie tu wszyscy denerwuja?
        Ktos chce ci tu tylek skopac!?
        Kobiety dajce sobie troszke luzu.
        A co mozna przykladowo napisac na pytanie co dziecko robi majac 7 miesiecy-
        sadze ze np. to ze siada albo raczkuje i moim zdaniem to nie jest głupia
        odpowiedz!!!!!!!
        Strasznie duzo tu jadu !!!!!
        • 111a4 Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 20.05.06, 22:54
          zgadzam sie.kiedy pierwszy raz tu trafiłam na forum byłam wniebowzieta.ale
          pozniej...wytykanie błedów ortograficznych i jakies uszczypliwe uwagi.mnie sie
          jeszcze nie "dostało".
        • lumpetka Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 20.05.06, 23:30
          zmonika1982 napisała:

> A co mozna przykladowo napisac na pytanie co dziecko robi majac 7 miesiecy-
          > sadze ze np. to ze siada albo raczkuje i moim zdaniem to nie jest głupia
          > odpowiedz!!!!!!!
          > Strasznie duzo tu jadu !!!!!

Chodziło o dziecko 7 tygodniowe a nie 7 miesięczne. I to jest głupia odpowiedź.
          Bez jadu. Serio.
          • lilia06 Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 21.05.06, 07:54
            A ja rozumiem taka zlosliwosc i nie raz chcialabym komus tez tak napisac. A co
            moze robic dziecko 7tygodniowe????!! I po co w ogole zadawac takie pytania???
            przeciez pełno jest wszedzie informacji o tym jak rozwija sie dziecko w danym
            miesiacu wystarczy wejsc na ktorakolwiek strone o dzieciach. Po co zasmiecac
            forum rzeczami ktore mozna sobie z latwoscia sprawdzic?? Mi sie to nie podoba.
    • steffan Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 20.05.06, 23:07
      smile))) na tyle mnie to zaintrygowało, że wyszukałam postysmile jest co poczytać smile))
    • majca1 Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 21.05.06, 08:10
      Proszę zacząć od siebie poprawę kultury. Dziewczyny w żarty obracaja twoje
      wypowiedzi a ty w odwecie wyzywasz od półgłówków! A faktycznie wypisujesz
      bzdury (sadzać 7 tyg dziecko? nie boisz się zrobic mu krzywdę?)
      • dyzurna Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 21.05.06, 08:41
        dziewczyny przeciez ten watek o tym ze ona 7 tyg malenstwo sadza to byl Żart, przyjanmniej ja to tak odebralam. moim zdaniem dziewczyna ma duze poczucie humoru piszac tak. bo przeciez wiadomo ze 7tyg malenstwo siedziec nie bedzie, tak samo jak i mowic po wlosku czy doktorat pisac...
        • lumpetka Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 21.05.06, 11:02
          aaaaaaaaa no to teraz rozumie! no faktycznie!
          jak czytam inne posty to też się śmieję! teraz już wszystko jasne.
          ale że od razu nie zauważyłam?! ten rodzaj humoru chyba znacznie mnie
          przewyższył, nie dla mnie takie żarty.

pozdrawiam.
    • nika_2006 wszystkie jesteśmy siebie warte ;D 21.05.06, 08:37

• w1paula Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 21.05.06, 12:40
      Czytając posty ko_haneczki mam wrażenie że pisze je tylko po to,żeby siać zamęt
      na forum. A tak a propos, to już oddałaś dziecko znajomym?
    • majca1 Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 21.05.06, 12:54
      Hmm, może to i prowokacja, nudzi się kobitkom jak tak siedzą w domu, a nie
      można by takich głupot wypisywac na emamie na przykład. Kiedy mi się urodziło
      dziecko byłam zielona jak trawka na wiosnę, byle krostka stanowiła przerażenie.
      Dziewczyny na forum bardzo mi pomagały. Dzięki ich radom nie musiałam z każdą
      pierdołą latać do pediatry. Szkoda, ze to już nie to forum...
      • jdylag75 Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 21.05.06, 13:09
        Nie wiem czy ko_haneczka to mateczka czy prowokatorka, ale jeśli to drugie, to
        powinna ona i jej podobne zdać sobie sprawę z szkód jakie mogą przynieść
        wypisywane przez nie "porady" i uwagi. Na forum obok doświadczonych, pewnych
        słuszności swoich posunięć mamuś są też początkujące, niepewne i szukające
        potwierdzenia, że właściwie pielęgnują dzieci. Tutaj nie jest problemem
        niewyrośnięte ciasto tylko zdrowie dzieci, pomyślcie o tym zanim się
        zalogujecie, żeby znowu się pośmiać.
    • aniakasz Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 21.05.06, 17:47
      hmm kiedy pierwszy raz czytałam tego posta naprawde zrobilo mi się Ciebie zal -
      tym bardziej ze wiem ze na forach bardzo czesto ludzie szydza z siebie.
      Dlatego przeczytałam Twoje wypowiedzi i musze przyznać że troche mnie
      zadziwiaja. Bo z jednej strony chciałabys zeby forumowiczki podchodziły do
      ciebie poważnie i z szacunkiem - i to jest ok do tego każdy ma prawo - a z
      drugiej sama czasem lekceważysz problemy innych. Myślę ze powinnaś troszke się
      zastanowić czy jestes tak zupełnie ok
    • kaska1968 Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 21.05.06, 18:24
      dokladnie,zgadzam sie z toba,choc nie moge uogolniac.sa tu tez fajne wypowiedzi
      i mile dziewczyny.niestety nie mozna miec swojego zdania,bo zawsze ktos cie
      przebije:pisalam tu o dziewczynach ktore radzily sie w sprawach medycznych-
      oj,jakie mialy madre odpowiedzi-same lekaeki na forum....drugie-pisalam o
      tym,ze jestem przeciwnikiem karmienia piersia-lincz.wiec czemu moderatorka jest
      zdziwiona?
      • kuncwotek Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 21.05.06, 18:57
        ko_haneczko ja już dawno zrezygnowałam z niemowlaków, bo cały czas były tu
        kłótnie i dogryzanie. Przeniosłam się na swoje forum, czyli wrzesień, bo
        córeczka jest z września. Tam jest super atmosfera i można naprawdę wiele się
        dowiedzieć, a nie słychać tylko chamskich dogryzek. Radzę Ci "biegnij" do
        siebiewink))
        Czasami tu zaglądam, ale naprawdę bardzo rzadko
    • lilia06 Re: dlaczego jestescie takie podejrzliwe i takie 21.05.06, 20:26
      Ko_haneczka po prostu pisze kontrowersyjne posty. Piszac takie rzeczy jak
      podawanie danonkow bodajze 4miesiecznemu dziecku od razu naraza sie na lawine
      krytyki. Ja juz sie tego nauczylam, jesli wejdziesz miedzy wrony musisz krakac
      tak jak one. A jezeli tego nie robisz to rzuca sie na ciebie, uslyszysz wiele
      niemilych nawet chamskich słow bo na tym forum siedza rozni ludzie. Z tym sie
      trzeba liczyc gdy zamierza sie pisac takie posty i jezeli chcesz uniknac
      wrednych slow to nie rozpoczynaj takich dyskusji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka