buzka5 16.06.06, 13:35 Dziewczyny przeczytałam gdzieś kiedyś o syropie,dzięki któremu dziecko spokojniej śpi.Można go stosować od 1 roku życia-niestety nie pamiętam nazwy.Może któraś z was wie,jaki to syrop? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luna333 Re: Syrop na sen 16.06.06, 13:56 to chyba uspokajający??? ja tam w skrajnych sytuacjach daję herbatkę uspokajającą hipp - melisa/lipa/rumianek - na ciepło i faktycznie działa ale zeby specjalny syrop???? Odpowiedz Link Zgłoś
buzka5 Re: Syrop na sen 16.06.06, 14:13 Chcę zastosować jednorazowo-jutro idę na wesele i zależy mi żeby mały przespał noc.Herbatki nie działają Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: Syrop na sen 16.06.06, 14:17 to może syropek na bazie melisy? działa uspokajająco ale najlepiej dopytaj w aptece chyba czy można. Na mojego najlepiej działa długie przebywanie na powietrzu i świeze powietrze w czasie snu więc śpimy przy otwartym oknie szczególnie teraz jak jest gorąco. Ale to czy maluch prześpi całą noc to już chyba kwestie losowe - jakm u się coś złego przyśni to żana siła nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha231 Re: Syrop na sen 16.06.06, 14:24 A może chodzi o Difergan.ale to jaet na recepte i nie radze stodować na własna rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
buzka5 Re: Syrop na sen 16.06.06, 14:37 Może faktycznie lepiej zdać się na los,,,,może prześpi?Różnie to u nas bywa- dziś spał ładnie od 21 do 6 rano.Wczoraj pobudki co 2 godziny.....Najwyżej z wesela nici... Odpowiedz Link Zgłoś