yenepher 19.09.06, 12:24 ...nowe opinie. Tyją za szybko na tym mleku wasze pociechy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: mleko humana 19.09.06, 12:27 Nie. Nie tyją prawie wogóle. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: mleko humana 19.09.06, 12:33 Moja córka uwielbia je do dzisiaj. Co prawa na dobre zaczęła je pić po skończeniu roku (wcześniej Bebilon), ale niezmiennie pije je bardzo chętnie. Faktem jest, że nie należy do małych dzieci - obecnie ma prawie 26 mies. i waży ok. 15 kg przy wzroście ok. 94 cm, ale nie jest grubaskiem (czasami się zasatawiam, gdzie ona ma te kilogramy). Mogę tylko życzyć smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
mama1_24 Re: mleko humana 19.09.06, 14:16 nie, nie tyją a synek pije to mleczko gdzieś od 9 miesiąca a teraz już ma roczek i pije humane 3r Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: mleko humana 20.09.06, 15:26 mozecie napisac, jak sie ma humana do ... hmm, czestosci i ilosci kup? moje dziecko ma - mowiac krotko - dobre s... , lekarze twierdza ze sie unormuje, probowalismy odstawic Izomil (sojowe), ale jak dotychczas po kazdym innym robi jeszcze wiecej (nie pomaga wersja R); humany jeszcze nie probowalismy, wiem ze to indywidualne ale moze pomoga wasze opinie; Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: mleko humana 20.09.06, 16:06 Hm... normalnie czyli od 1-3 razy w ciągu dnia No i fakt,że Maksio ma prawie 7 m-cy i je już kaszki obiadki i deserki czyli nie samo mleko. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś