michasia24 20.11.06, 20:07 opłaca się? od kiedy dziecko sie nim bawi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: krzesełko-uczydełko Fisher Price 20.11.06, 21:09 moja ma 2,5 roku i się na nim bawi.. myślę że najwczesniej od 1,5 roku ( zwłaszcza takie rzeczy jak alfabet czy liczenie wczesniej dziecka nie zainteresuje).. owszem możę bezmyślnie walić w lampkę czy w książeczkę ( które wydają głosy) ale chyba nie o to chodzi w tej zabawce.. do tego można kupić jakies pianinko z głosami.. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: krzesełko-uczydełko Fisher Price 20.11.06, 21:41 mój mały ma 17 miesięcy i bawi się tym krzesełkiem bardzo często i nie jest to bezmyślne walenie w lampkę czy w książeczkę.Pewnie że nie wie co to jest alfabet ale bardzo podoba mu się melodia wygrywana przy piesku i dosonale wie jak sobie ją (i tylko ją)włączyć.Nie lubi melodi przy kotku i wcale jej nie włącza.Bardzo szybko nauczył się siadać tyłem(a to trudne).Umie przełączyć sobie tryb nauki na tryb muzyki. Ja polecam bardzo to krzesełko-po roczku. Odpowiedz Link Zgłoś