Gość: zonka:) IP: *.* 11.02.02, 10:27 hejka! czy jesli uda mi sie usunac mojemu synkowi ciemieniuszke czy ona juz nie wroci? czy moze te strupki robia sie od nowa na miejscu starych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola.P Re: ciemieniucha IP: *.* 11.02.02, 20:06 U mojego synka niestety powróciła, ale tylko dlatego ,że trochę zaniedbałam dokładne szczotkowanie główki po kąpieli. Potem stale tego pilnowałam i z ciemieniuchą mieliśmy i mamy spokój.Pozdrawiam,Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KingaB Re: ciemieniucha IP: *.* 11.02.02, 20:20 Dziewczyny, a próbowałyście może Salicylolu? Nie pamiętam dokładnej nazwy, ja użyłam tylko 2 razy, a przyniosła mi ten specyfik moja mama (pracuje w aptece). Zdaje się, że jest to olejek rycynowy ze spirytusem salicylowym (w odp. stężeniu, oczywiście). Zosia ma już 8,5 m-ca, a ciemieniuchy nie widziałam od 7 m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia22 Re: ciemieniucha IP: *.* 14.02.02, 20:37 Niestety może wrócić - tak było w wypadku mojego Adasia (Kuba w ogóle nie miał ciemieniuchy).Madzia Odpowiedz Link Zgłoś