Dodaj do ulubionych

Pampersy MIDI

IP: *.* 08.05.02, 14:56
Mam małe pytanie do wszystkich.Używamy Pampersów MIDI, bo Dawid, mimo tego, że ma 10,5 tyg. waży już dobrze ponad 7kg. W związku z tymi Pampersami mamy taki kłopot: gdy dzieciaczek dłużej leży w pileuszce i ma sporą kupkę (np. po przewinieciu w nocy o 7 rano jest spora kupka) to zawartość wylatuje mu aż na plecy poza pieluchę i na ubranka.Czy ktoś z Was też ma ten problem? Myślę już czy nie spróbować jakiś innych pieluch??!!Pozdr...Stahoo...
Obserwuj wątek
    • Gość: pumba Re: Pampersy MIDI IP: *.* 08.05.02, 19:09
      U nas podobnie :)))) :((((To samo jest w Pampersach i Huggiesach. :hello: anus
    • Gość: Agnieszka Re: Pampersy MIDI IP: *.* 08.05.02, 20:16
      Ja używam jeszcze mini, ale jest ta sama historia - odkąd Radek jest tylko na piersi i robi bardzo wodniste kupki, czyli od prawie 2 tygodni. Prawie zawsze ląduja na pleckach i na ubrankach. Na Huggiesach bylo zresztą podobnie, wiec to chyba nie wina pieluch tylko konsystencji kupek.
    • Gość: Magdzi Re: Pampersy MIDI IP: *.* 10.05.02, 12:41
      Dominika (4 m-ce) używa Pampersów Premiums Maxi i Huggiesów (nie pamiętam, M albo M/L). Jest to samo, ale wydaje mi się, że w Huggiesach mniej to się zdarza. sa trochę wyzsze w pasie. Przynajmniej u dziewczynki :))).
      • Gość: ASIA.S. Re: Pampersy MIDI IP: *.* 10.05.02, 17:41
        Miałam tem sam problem ale skończył się od kiedy zaczęłam podawać soczki (ola 4,7m).Używałam większych pieluch ale wtedy było jeszcze gorzej.Musicie to przeczekać bo zmana pieluch na niewele się przyda.To wina wodnistych kupek po których trzeba prać prać i prać.Pozdrawiam serdecznie i :hello:
    • Gość: monaliza Re: Pampersy MIDI IP: *.* 13.05.02, 21:49
      tak bylo, jest i bedzie, niezaleznie od pieluch, bo musialyby byc wszedzie przyklejone na sicher zeby nic nie wylecialo. Nie martwcie sie, tylko cieszcie ze jeszcze nie smierdza, jak zaczna sie twarde to nic nie bedzie sie wylewalo :) monka
    • Gość: nikita Potówki - co robić? IP: *.* 13.05.02, 23:46
      Hej dziewczyny!Czy macie jakiś sposób na potówki? Przez te upały mojej Kajce porobiły się okropne na całej szyjce, mimo, że ubierałam ją tylko w body. W mądrych książkach wyczytałam ,że to samo przejdzie, ale dopiero po kilku tygodniach, a ja nie chcę tak długo czekać... :( Czy to się czymś smaruje :what: Te krostki są suche jak tarka (mam nadzieję, że to SĄ potówki, a nie żadne inne świństwo :(
      • Gość: nikita Potówki - co robić? IP: *.* 13.05.02, 23:47
        Hej dziewczyny!Czy macie jakiś sposób na potówki? Przez te upały mojej Kajce porobiły się okropne na całej szyjce, mimo, że ubierałam ją tylko w body. W mądrych książkach wyczytałam ,że to samo przejdzie, ale dopiero po kilku tygodniach, a ja nie chcę tak długo czekać... :( Czy to się czymś smaruje :what: Te krostki są suche jak tarka (mam nadzieję, że to SĄ potówki, a nie żadne inne świństwo :(
      • Gość: nikita Potówki - co robić? IP: *.* 13.05.02, 23:52
        Hej dziewczyny!Czy macie jakiś sposób na potówki?Przez te upały mojej Kajce porobiły się okropne na całej szyjce, mimo, że ubierałam ją tylko w body. W mądrych książkach wyczytałam, że to samo przejdzie po kilku tygodniach, ale ja nie chcę tak długo czekać... :(Czy to się czymś smaruje :what: Te krostki są suche jak tarka (mam nadzieję, że to SĄ potówki, a nie jakieś inne świństwo :( )
        • Gość: nikita Re: Potówki - co robić? IP: *.* 13.05.02, 23:57
          %$#&*!!!!Ja baaardzo przepraszam, ale jak same widzicie , źle mi się podczepiło już TRZECI raz! (%$#@&**#!)Aż się teraz boję spróbować jeszcze raz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka