Dodaj do ulubionych

Spacerówka

27.12.06, 10:37
Mam zamiar kupić 8 - miesięcznej córci spacerówkę napiszcie proszę na co
zwrócić uwagę jaką wybrać co jest ważne przy wyborze. Z wózkiem
głębokim,który niby przerabia się na spacerówkę niestety nie trafiliśmy zbyt
dobrze więc będę wdzięczna za wszystkie wskazówki.
Obserwuj wątek
    • doris992 Re: Spacerówka 27.12.06, 13:45
      podbijam jaka najlepsza?
      • kgbx2 Re: Spacerówka 27.12.06, 14:42
        to zależy co dla Ciebie ma wieksze znaczenie - czy ma byc leciutka czy może być
        cięższa czy ma się rozkładać do pozycji leążcej czy nie musi itd. no i cena
        przede wszystkim ... Poprzednio uzywałam Peg-perego Pliko teraz są już nowsze
        wersje P3, A3. Byłam bardzo zadowolona - korzystałam z niej ok 2 lata teraz
        kolejne dziecko z niej korzysta ale dla mojej młodszej córeczki już nie będzie
        się nadawać - nie wiem czy to kwestia normalnego zużycia materiału czy też
        odpowiedniego "szanowania" - my bardzo dbaliśy o ten wózek i oddaliśmy go w
        super stanie ... Mała jeździła w nim odkąd skończyła 6 mies. ale nie miałam
        spacerówki do wózka głębokiego. Teraz mam więc zastanawiam się, czy znowu kupić
        cięższą spacerówkę czy już tylko leciutką parasolkę - oglądałam róże modele
        wózków, różnych firm i będę wybierać chyba z trzech: Inglesina, Peg-Perego i
        Esprit bo "wyglądają" najlepiej zarówno te cięższe wersje jak i te leciutkie.
    • b.bujak forum Wózki dziecięce 27.12.06, 14:45
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka