karinka21 Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 09:03 mnie też, nic nie widzę, bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
apolonina13 popieram:/ 01.03.07, 09:05 gdyby ta reklama była tylko w tle-poza tabela główna to ok ale tak-nie podoba mi sie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
zulcia73 Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 09:06 macie rację, nie można się skupić na tekście Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria.s Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 09:12 Chociaż brałam go całą ciążę to te napisy też mnie wkurzają Odpowiedz Link Zgłoś
aniabk80 Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 09:38 Mnie również, muszę mocno wytężyć wzrok. Mam nadzieję że coś z tym zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
marmalada Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 09:44 ehhh... ja tez go bralam w ciazy i teraz tez biore bo karmie. polecam go moim kolezankom... straszne to tło. wkurzaja mnie takie reklamy - wystarczylby malenki banerek gdzies z boku. teraz zamiast zaineresowac potencjalne "zazywaczki" zwyczajnie irytuje... męczy oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
an_qa Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 09:45 Racja, cholernie rozprasza... Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 I cala reszta.... 01.03.07, 09:50 ..wyskakujacych/ATAKUJACYCH glupich reklam...teraz to wieki zajmuje znalezienie tegol glupiego krzyzyka!!!!:o) Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: I cala reszta.... 01.03.07, 10:11 Ja tez jestem tego zdania, ie mozna sie skupic przez te wszystkie reklamy wyskakujace co chwila. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatarynka Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 10:54 Dolaczam do grona wkurzonych kobiet z oczoplasem od glupiej reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
benitaa2 Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 10:55 czy tego nie da się wyłączyć???? Odpowiedz Link Zgłoś
pyzula3 Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 11:06 ja tez zaraz dostane szalu Odpowiedz Link Zgłoś
kathia_25 Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 11:07 a mnie się przez to wolniej strona otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
alcarin Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 11:12 To poprostu chamstwo w taki sposob ulokowac reklame. Osoba odpowiedzialana za to chyba nie pomyslala o tym jak sie czyta forum - przeciez nic nie widac. czuje sie tak, jakbym tracila wzrok albo oczy miala zaklejone jakas mazia przez ktora ledwo widze. Nie wiem, chyba dopoki ta reklama nie zniknie, nie bede czytac tego forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
aga25252 Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 11:40 fakt,przez te reklame nic nie widac.A PROPOS ...TO NIE MA JUZ INNYCH WITAMIN,BO WSZEDZIE TYLKO TEN FEMINATAL...BRR Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 12:46 Czytać się nie da, bo oczy bolą. Kiedy to zlikwidują? Odpowiedz Link Zgłoś
belisima1979 Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 12:56 Niezly temat,ale sie usmialam Prawda jest ze mnie tez to bardzo IRYTUJE i rozprasza! Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 12:58 A mnie się już z tego w oczach dwoi i troi i nic nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
miryw Re: ten feminatal w tle strasznie mnie wkurza 01.03.07, 13:04 Ja nie widzę tutaj żadnych reklam Polecam zainstalować sobie przeglądarkę Mozilla Firefox i doinstalować wtyczkę Adlblock Plus, która pozwala na usunięcie reklam ze strony. Dla osób posiadających wolny komputer polecam również wtyczkę FlashBlock, która wyłącza wszystkie Flashe i dopiero jak się na nie kliknie to się odgrywają. firefox.pl adblockplus.org/ flashblock.mozdev.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Cierpliwości 01.03.07, 13:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=58236256&a=58250387 Odpowiedz Link Zgłoś
maksiunio1 NoScript 01.03.07, 13:43 Hej. Wystarczy jeden malutki, maciupenki program zainstalowac. Zadnych reklam. Zadnych Pop-up'ow noscript.net/ a to co zona_mi podal, to jakas sciema. Nie z jego strony, ale goscia ktory odpisywal. Odpisal o godz. 12 cos tam, ze jakis problem techinczny i ze naprawiaja. jest prawie 14 a problem dalej jest. Swietni technicy tam robia. Pogratulaowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: NoScript 01.03.07, 13:51 Jaki mam interes w tym, żeby ściemniać? Mi też się ta reklama bardzo nie podoba. Będzie poprawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
maksiunio1 Re: NoScript 01.03.07, 14:01 ols napisał: > Jaki mam interes w tym, żeby ściemniać? Ja tam nie wiem. Z reguly zawsze podejrzewam teorie spiskowe. Femi cos tam placi za reklame na forum. Powiedzmy, ze placi 4x wiecej jesli w najwiekszym czasie ogladalnosci bedzie na cala strone pod plaszczykiem problemow technicznych. No bo wiadomo, ze masa ludzi czyta fora w pracy. Kiedy ida do domu, zajmuja sie rodzinka, czyms innym Czyli "prime time" jest w godzinach 12.oo-15.oo >Mi też się ta reklama bardzo nie podoba. > Będzie poprawiona. Nie bierz tego do siebie Nudze sie w pracy pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna niby lepiej ale.......... 01.03.07, 17:42 Dalej jest beznadziejnie ile ten feminatal musial zaplacic za ta reklame? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniamum dzieki za to!!:) zainstalowalam i po feminalu:) 01.03.07, 14:01 rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś