anna_was 15.04.07, 16:40 Dzisiaj zauważyłam u mojej córki że jej prawa rączka jest jakby mniej sprawna niż lewa.... zastanawiam się co to może być. Jak łapie zabawki to tak dziwnie po nie sięga, dodam że ma 4 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitu_finka Re: Rączki.... 15.04.07, 16:42 Moze byc wynikk asymetrii. U nas tez tak jest i mala rehabilitujemy. Nie jest to nic powaznego ale lepiej sie temy przyjrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_was Re: Rączki.... 15.04.07, 16:47 Pitu_finka czy juz to macie za soba czy jeszcze chodzicie (na rehabilitacje) Odpowiedz Link Zgłoś
8dorko4 Re: Rączki.... 15.04.07, 16:45 Hej. Moja niunia tez tak miala.. Prawą łapała ładnie każdą zabawkę..lewej używała mniej (wręcz nie umiała nią łapać)..dlatego bawiąc się z nią, starałam sie wkladac jej zabawke do lewej rączki..tak aby i ta druga rączka też popracowała..tak wieć- raczej bez obaw..nie sadze by to bylo cos niebezpiecznego..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna_was Re: Rączki.... 15.04.07, 16:48 Dzieki dziewczyny... W przyszlym tygodniu idziemy na rehabilitacje...teraz choruje mi pozdr Odpowiedz Link Zgłoś