jagodasoft2 21.11.06, 20:05 W galeri madison. Czy ktoś był? Możecie polecić jakieś danie. No i jakie są ceny. Wygrałam zaproszenie 40zł do tej restauracji i nie wiem zy warto iść. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deren Re: Restauracja Masala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:46 Jak masz zaproszenie to idz. 40 plz na dwie osoby wystaczy jak nie zaszalejesz. Bylem, jedzenie hinduskie i tajskie. obsuga ok, kucharze hindusi. Nie powiem, zeby mi specjalnie smakowalo, ale chyba dlatego, ze nie jestem koneserem kuchni indyjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deren Re: Restauracja Masala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:47 www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=13471&akcja=wyniki#wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Restauracja Masala 22.11.06, 10:00 za 40 zl to jedzenia dla 1 osoby wez sobie mango lassi, a jesli nie chcesz na slodko to masala lasii do picia do jedzenia w daniech specjalnych jest taki kociolek z jagniecina-ja to lubie nie zdziw sie , jesli kelner co drugie twoje slowo bedzie wcinal :" prosssszzzzzzz":) Odpowiedz Link Zgłoś
bohema77 Re: Restauracja Masala 23.11.06, 23:10 Moje ulubione danie z tej restauracji to chilli chicken, pyszna jest też wieprzowina w czerwonym sosie tajskm (nie pamiętam nazwy) i kurczak smazony z makaronem i warzywami. Świetne jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś