fifunia2 02.08.07, 22:18 witam wszystkie mamy mam pytanie co wasze skarby dostały na chrzest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sympatyczna1980 Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 02.08.07, 22:42 witaj! w niedziele mielismy chrzciny i maly dostal: pamiatki np srebrny obrazek Matki Boskiej pieniazki mate edukacyjna ubranka Odpowiedz Link Zgłoś
rastanka Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 02.08.07, 22:43 od taty chrzestnego dostał srebrna grzechotke z wygrawerownym imieniem data i godziną urodzenia, w dodatku sam ja wykonał (robi biżuterię) i oczywiście tradycyjnie medaliki od reszty Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Srebrny smoczek 02.08.07, 22:44 Łańcuszek z bozią, pieniążki, pismo święte, obrazek srebrny z Aniołem stróżem, wieeeeelką maskotkę Odpowiedz Link Zgłoś
erichdaniken Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 02.08.07, 22:45 pieniądze, ciuszki, śliczny srebrny obrazek, zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
anka-biz Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 17.04.13, 21:21 srebrny obrazek - taki ładny jak ze sklepu "AnKa Biżuteria": srebro próba 925 na drewnie Odpowiedz Link Zgłoś
olus1984 Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 02.08.07, 22:47 Pieniążki, złoty łańcuszek z Bozią, chodzik, maskotki, ciuszki, bomboniery ( to chyba dla nas )) Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 02.08.07, 23:46 Oto prawdziwy wymiar chrztu... Odpowiedz Link Zgłoś
bodzinka Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 03.08.07, 07:40 Chrzesni go ubrali od gory do dolu, kupili bet, pamiatke i swiece.Z okazjii urodzenia dostal od nich karuzele i w dniu chrztu to bylo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 03.08.07, 08:45 8 tys zlotych, 100 dolcow, 100 euro, wisiorek z bialego zlota z 38 brylantami, branzoletke z 20 brylantami, kilka kompletow bizuterii. bylam naprawde zaskoczona, jak rozpakowywalam prezenty i otwieralam koperty. Odpowiedz Link Zgłoś
druuna Re: Co za roznica co dostaly? Nie po to sie chrzc 03.08.07, 10:34 no tak nie po to sie chrzci - ale każdy oczekuje od rodziców fety za kilkanascie tysięcy z okazji chrzcin! postaw się a zastaw się jak to sie mówi u mnie! ((( a jak sie kogos nie zaprosi dla oszczędności to ten ktos sie obrazi nawet jak to jest jakis daleki pociotek! (( a jak się go zaprosi to nie przyjedzie bo się wymówi katarem! a w restauracji i tak trza bedzie zapalcic za to żarcie którego on nie zje ((( więc tyle mamy z tych rpezentów że jest szansa, ze się ta impra zwróci (( Odpowiedz Link Zgłoś
kisia82 Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 03.08.07, 09:04 Moja corcia miala 3 tygodnie temu chrzciny i dostala od chrzestnej mate edukacyjna i sliczna wizytowa sukieneczke.Od dziadka sliczna hustawke.Od chrzesnego pieniadze,ktore wydalismy na fotografa,ob babci pieniadze na krzeselko.i jeszcze pieniazki od reszty gosci to jak mala podrosnie to kupimy jej kojec --- fotoforum.gazeta.pl/5,2,kisia82.html Odpowiedz Link Zgłoś
kinga127 Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 03.08.07, 10:11 2 pary złotych kolczyków (!!!) i pieniążki Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 03.08.07, 10:28 zabawki ,maskotki, huśtawkę,pieniążków nie przyjmowalismy oczym informowalismy wszystkich wcześniej,zamiast tego każdy musial kupić maskotkę które potem zawieżliśmy do domu malego dziecka, resztę czyli zabawki edukacyjne i huśtawke zostawiliśmy naszemu dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajudo Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 03.08.07, 11:04 Pismo św. (a mawet dwa ) zamówiona przez Mamę chrzestną Msza św. krzyżyk maskotkę i grzechotkę Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 03.08.07, 11:06 pieniazki sweterek, kamizelke, czapke wartosciowa monete projektor tomy Odpowiedz Link Zgłoś
mysia1103 Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 03.08.07, 11:57 zloty obrazem z dziecątkiem ktoremu Jezus polewa główke woda z wygrawerowanym napisem od kogo i data chrztu, obrazek z Matka Boska i dzieciatkem, poszuszeczke,pieniadze, krzesełko do karmienia Odpowiedz Link Zgłoś
e-pola Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 03.08.07, 12:00 srebrną łyżeczkę z grawerem, pismo święte, ubranka, matę edukacyjną , pieniążki Odpowiedz Link Zgłoś
florecistka.best Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 17.04.13, 21:27 nie chciałam pieniędzy, ale babcia z dziadkiem i tak dali. Od reszty wolałam pamiątki - dostaliśmy duzo dewocjonalii i było OK Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.00 Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 17.04.13, 21:36 Nasz dostał od chrzestnego świecę z imieniem i datą chrztu, piękną grzechotkę srebrną z grawerką, od chrzestnej białą szatkę i kołderkę. Do tego nianie elektroniczną,chodzik, krzesełko do karmienia, ciuszki, album,obrazek ze zwiastowaniem i pieniążki (bo zbieraliśmy na fotelik 9-18 kg). Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkowa_mama Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 18.04.13, 07:26 Od jakiego wieku dostaje się pieniądze, a nie "pieniążki"? Odpowiedz Link Zgłoś
nolle Re: co wasze skarby dostały na chrzest? 18.04.13, 07:45 Złoty łańcuszek z krzyżykiem, złota bransoletka z grawerką imienia i daty ur. a reszta pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś