wega1975 10.05.08, 13:44 Witam! Mój 9-miesięczny synek od wtorku bierze antybiotyk /miał zapalenie ucha/, nie gorączkuje i ogólnie czuje się dobrze. Kiedy mogę z nim wyjść na spacer? Proszę o Waszą opinię. Dziękuję i pozdrawiam Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty842 Re: kiedy na spacer 10.05.08, 14:04 Najlepiej poradzić sie pediatry.Wydaje mi sie ze jesli maluch nie gorączkuje to możesz iśc na spacer,jeśli nie ma silnego wiatru.No i zeby maluch na razie miał jeszcze szczelnie zakryte uszka. Odpowiedz Link Zgłoś
wega1975 Re: kiedy na spacer 10.05.08, 14:08 Dzięki! Moja lekarka powiedziała, że mogę wyjść po dwóch trzech dniach jak poczuje się lepiej. Ale ja chociaż nie jestem zbyt przewrażliwoną mamą mam dylemat. Mały aż się rwie na podwórko. Jak zabrałm go do mamy /mieszkamy obok siebie/ to piszczał z radości, myślał, że ubieram go na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguciusia Re: kiedy na spacer 10.05.08, 14:12 ja bym poszła z nim na spacer,przecierz jest bardzo ciepło.Uszy przykryj i już. Odpowiedz Link Zgłoś