madzia0822 15.07.08, 15:30 Napiszcie mi czy wasze dzieci też miały problem z kształtem główki. Mój Kubuś ma 4 miesiące i ma troszkę spłaszczona główke z jednej strony, martwi mnie to czy sie uformuje jak zacznie siedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanalui Re: Główka:> 15.07.08, 15:41 madzia0822 napisała: > Napiszcie mi czy wasze dzieci też miały problem z kształtem główki. Mój Kubuś > ma 4 miesiące i ma troszkę spłaszczona główke z jednej strony, martwi mnie to > czy sie uformuje jak zacznie siedzieć? > Pewnie ze sie uformuje...ale tez pilnuj zeby nie lezal caly czas na jednej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
madzia0822 Re: Główka:> 15.07.08, 16:01 Tak myślałam, pewnie jak zacznie więcej siedzieć to się poprawi, ale dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
angelsik Re: Główka:> 15.07.08, 17:03 moj synek mial splaszczona lewą strone gdyz preferowal spanie tylko n atej..bardzo mnie to martwilo, odwiedzilam lekarzy, czytal duzo na ten temat..kazdy mnie uspakajał..a ja swoje.. pediatra zapewnil mnie ze jak zacznie siadac wszystko sie naprostuje, nie wierzylam mu...jak mial 4 miesiace bylo to jeszcze widoczne..dzis ma niecale 6 i praktycznie sladu nie ma)))) Nie martw sie, ja panikowalam i niepotrzebnie(ukladaj na drugiej stronie-jak tak robie). Odpowiedz Link Zgłoś
madzia0822 Re: Główka:> 15.07.08, 17:09 Tak własnie robie, bo tez czytałam i pytałam o porady ale widac ze zaczyna sie cos polepszać i chyba wszytsko wróci do normy. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
gumberta1 Re: Główka:> 20.07.08, 21:07 u nas tem problem pojawił się jak mała mała 3 mce, teraz ma 5, staramy się żeby była cały czas na tej drugiej stronie, ale niewiele to daje, spłaszczenie wciąż widoczne i calkiem mocne.... bardzo mnie to martwi... Odpowiedz Link Zgłoś