sylwia_1975 Re: Do kiedy zakładać czapkę po kąpieli??? 27.01.09, 16:14 ja nigdy nie zakładalam czapki po kąpieli, moczyłam uszy od zawsze, teraz mała ma 8 m-cy i czapkę nosi tylko na dworze i po wyjściu z basenu w drodze do auta, pierwszy raz na stale miała ubraną czapkę na 1 listopada, lato i jesień przelatała w polarowym kapturze Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Do kiedy zakładać czapkę po kąpieli??? 27.01.09, 17:13 gdyby nie to, ze mam zanjomych, ktorzy noworodkowi zakladali czapeczke po kapieli, to myslalabym, ze to jakis zart, troll..nigdy nie zakladalam zadnych czapeczek po kapieli, uszy moczylam od urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ewka Re: Do kiedy zakładać czapkę po kąpieli??? 27.01.09, 19:40 nigdy nie zakladalam synkowi czapki po kapieli i uszki zawsze mial moczone w wanience, to kiedys uwazano, ze czapeczka po kapieli jest konieczna Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: Do kiedy zakładać czapkę po kąpieli??? 27.01.09, 22:10 7 miesięcy i jeszcze czapka po kąpieli to chyba juz wystarczy małemu. mojej zakładalismy max 3 tygodnie. a też bujnej czupryny nadal nie ma. niech się hartuje Odpowiedz Link Zgłoś
ash_3 Re: Do kiedy zakładać czapkę po kąpieli??? 28.01.09, 11:23 mój ani razu nie miał ubranej po kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
bezak25 to żart?? 28.01.09, 13:41 NIGDY nie zakładałam synkowi czapki po kąpieli, miał ją może w domu ze 4 razy na głowie przez ciemieniuchę, ale tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Do kiedy zakładać czapkę po kąpieli??? 28.01.09, 13:51 To chyba jednak żart, prawda? A jeśłi nie, to mam nadzieję, że swoich uszu też niemoczysz, a po kąpieli zakładasz sobie czapkę Odpowiedz Link Zgłoś
angel-marta Re: Do kiedy zakładać czapkę po kąpieli??? 28.01.09, 15:42 nigdy nie zakładałam czapki po kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
fhuag Re: Do kiedy zakładać czapkę po kąpieli??? 28.01.09, 18:10 Witaj, mój synek 4,5 miesiąca , nigdy nie zakładałam czapki po kąpieli, a uszka moczymy zawsze przy kąpieli i nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_m0 Re: Do kiedy zakładać czapkę po kąpieli??? 28.01.09, 19:22 nigdy nie zkładałam i uszy moczylismy przy kąpieli od poczatku. Dodatkowo od czwartego miesiaca chodzimy na basen i Kacper nurkuje więc uszy zanużone w całości pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
darkam1 nie zakładam 29.01.09, 00:17 załozylam czapke malej po kapieli raz chyba po pierwszej kapieli w domu. teraz bez czapki uszka zanurzone i zdrowa Odpowiedz Link Zgłoś