ophelia78 11.08.09, 17:41 Możecie polecić jakieś dobre nożyczki do paznokci dla niemowląt? Normalnymi "dorosłymi" jakoś nie mam odwagi obcinać; mam niemowlęce z Canpolu, ale są beznadziejne, rwą paznokietki, a nie tną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Re: nożyczki 11.08.09, 17:50 Daj sobie spokój z kupowaniem, używaj tego co masz, tylko jak maluch śpi, albo cążkami do paznokci. Ja od urodzenia używam swoich i jakoś krzywdy nigdy dziecku nie zrobiłam. Szkoda kasy na bajery. Odpowiedz Link Zgłoś
symbolica Re: nożyczki 11.08.09, 18:24 Ja miłam z babyono i canpolu - jedno i drgie to badziew, trudno się nimi obcinało i rozleciały się (jedne wytrzymały pół roku grugie niecałe 1,5 miesiąca.. teraz już obcinam swoimi nozyczkami i są najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: nożyczki 11.08.09, 19:15 mam bardzo stare (25-letnie) , ale bardzo dobre jakosciowo nozyczki do skorek i uzywam wlasnie tych, sa naprawde ostre i tna paznokcie, a nie wyginaja. Zamiast nozyczek dla niemowlat lepiej kupic porzadne nozyczki "dorosle". Odpowiedz Link Zgłoś
agnesblue25 Re: nożyczki 16.08.09, 21:48 My używamy tego: www.allegro.pl/item695065860_zestaw_babyono_cazki_nozyczki_pilnik_tanio.html najbardziej sprawdzają się cążki, choć nożyczki też się przydają. Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: nożyczki 16.08.09, 22:19 My używamy z canpolu, ale takich co sa w zestawie z pilniczkiem i cążkami. Samych pojedynczo takich nie ma, a mi akurat pasuja, więc już kilka takich zestawów kupowałam, bo faktem jest jednak że dość szybko sie tępią Odpowiedz Link Zgłoś
piotrr80 Re: nożyczki 16.08.09, 23:01 nożyczkami dla niemowląt można chyba kable ciąć a nie takie małe paznokietki fajne są takie cążki www.allegro.pl/item703799807_cazki_do_paznokci_firmy_canpol_najtaniej_na_alle.html lub nożyczki do skórek Odpowiedz Link Zgłoś
niebioska Re: nożyczki 17.08.09, 12:47 ja mam zestaw bebejou i sobie chwalę. na początku klęłam, że nie dołączyli lupy, ale już przywykłam... Odpowiedz Link Zgłoś