strzala04 26.11.04, 18:01 Od 2 tygodni (jestem w połowie 8) ciągle mi się odbija.Nawet jak zjem malutkiego herbatkika! Po kilka razy. Jest to bardzo nieprzyjemnie i krępujące czasami, czy u Was jest podobnie i czym to może być spowodowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nonu Re: To ciągłe "bekanie" 27.11.04, 08:59 Ja też tak miałam, teraz rozpoczęłam 12 tc i to tzw "odbijanie powietrza" prawie zupełnie ustało. Odpowiedz Link Zgłoś
strzala04 Re: To ciągłe "bekanie" 27.11.04, 10:48 Mam nadzieję, że to minie. Już się zaczęłam zastanawiać nad tym czy w ciąży muszą być zawsze jakieś ciekawe objawy. Na początku mdłości, wymioty, potem "żołądek gada z baranami" zapewne w niedługim czasie zgaga Same ciekawostki świata przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: To ciągłe "bekanie" 28.11.04, 14:34 Ja jestem już pod koniec 12 tc i też ciągle mi się to zdarza. moze nie nazwalabym tego bekaniem,ale takim "odbijaniem", bardziej wewnatrz niż na zewnątrz.Owszem to nie za przyjemne, ale mnie bardziej denerwuje to palenie w mostku-zgaga. to jest dopiero koszmar.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: To ciągłe "bekanie" 29.11.04, 10:30 strasznie krepujace jest to bekanie!! Ale mam nadzieje ze niedługo przejdzie!! pozdrawiam! Romi-Dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś