asmi7 12.03.05, 17:03 Hmm, ciekawe czy sprawdzą się mądrości ludowe... Wyszło, że będzie dziewczynka Polecam Wam ankietę na stronie www.noworodek.pl/modules.php?name=BoyOrGirl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka.majka Re: Chłopczyk czy dziewczynka? 12.03.05, 17:32 Robiłam ten teścik kilka razy w czasie mojej dotychczasowej ciąży i wiesz co, za każdym razem miałam inne wyniki (różne tygodznie ciąży), bo już kilks razy miałam zmiany smaków i zachowań. Raz jem na słodko, później znów na kwaśno i tak prawie z wszystkim. Ale pobawić się fajnie i z przewagą dziewczynek mam wyniki)) Pozdrawiam (16 tydz. się zaczyna) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Chłopczyk czy dziewczynka? 12.03.05, 19:56 U mnie na 71% dziewczynka, ale ja już w 80% wiem, że to będzie chłopiec (po USG). Ale pobawić się zawsze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
asmi7 Re: Chłopczyk czy dziewczynka? 13.03.05, 22:54 Też bym chciała juz wiedzieć... Mój mąż stawia na chłopca. Ja czuję, że chyba raczej dziewczynka. Pewnie USG wszytsko wyjaśni (ale mam je mieć dopiero w 20. t.c.). Odpowiedz Link Zgłoś