Dodaj do ulubionych

straaasznie intymnie

11.05.05, 12:19
Sex to dla mnie teraz temat tabu. Nie chcę o nim nawet rozmawiać (chodzi
oczywiście o męża). Boję się dotykać nawet ręki mężowskiej, żeby przypadkiem
nie zrozumiał, że może mam ochotę. Ludzie, ja się nawet myśleć o...miłości.
Nie znaczy to wcale, że moje libido zmalało. Po prostu obawiam się skurczy,
krwawień, poronienia. To jakaś obsesja. Czy zdołam przez jeszcze 8 miesięcy
(dodaję okres połogu) unikać, uciekać, wymyślać. Zresztą ja nawet mówię
wprost dlaczego NIE: "bo NIE".
Obserwuj wątek
    • budzik11 Re: straaasznie intymnie 11.05.05, 13:25
      Rzasiu, czy lekarz zabronił Ci "tych rzeczy"? Poza tym, taki celibat oddala
      ludzi od siebie. Nie każ mężulka za to. Przytulaj go najczęściej, jak możesz,
      okazujcie sobie czułość, zresztą, przecież można "to" robić INACZEJ, tak, żeby
      nie wasze amory nie zagrażały maleństwu. A jak mimo to masz psychiczne opory,
      to chociaż daj mężowi tyle czułości, ile możesz, żeby nawet nieświadomie nie
      zniechęcił się do dzidziusia za tę wstrzemięźliwość.
    • kocia_kotna Re: straaasznie intymnie 11.05.05, 13:56
      Rzasia....ok jeśli się boisz to ja to rozumiem, ale może powiedz to swojemu
      męzowi że boisz się sexu ale istnieje przecież jeszcze sex francuskismile))
      Przecież nie trzeba powstrzymywać się od wszystkiego. Ja na przykład miałam
      sytuację odwrotną..to mój chłopak bał się że zrobi mi krzywdę. Tearz już nabrał
      i świadomości i ochoty że jest OK!smile))
      Trzymam kciuki....puść wodze fantazji...wink))))

Kocia
      • swietlik111 Re: straaasznie intymnie 12.05.05, 09:39
        smile ja też się boję sexu, ale nie boję się czułości smile no właśnie dobrze
        dziewczyny piszą, przecież można "to" robić inaczej, dawać sobie przyjemność i
        rozkosz. smile)) a przede wszystkim czułość. U nas jest teraz chyba więcej
        czułości niż przed ciążą. smile)) i to jest wspaniałe. Nad sexem też się
        zastanawiam, lekarz kazał unikać do 4 miesiąca, zobaczę co powie teraz.smile))

miłość to piękna rzecz smile))) nie można jej zaniedbać smile)) i dzidizuś też będzie
        szczęśliwszy, mój nawet się rusza w takich momentach. wink serio smile
    • matylda.fm Re: straaasznie intymnie 12.05.05, 14:07
      ja co prawda grudniowa jestem ale listopad blisko grudnia więc tu też zaglądam.
      Mi lekarz zakazał myslec o seksie w pierwszym trymestrze. Jest ciężko ale jakos
      daję rade- czego sie ne robi dla dzidzi
      Piszecie o miłości francuskiej a ja sie zastanawiam czy dla dzidzi sama
      penetracja(bleee paskudne słowo)moze byc groźna czy może raczej należy się bac
      skurczy które popjawiaja sie przy orgazmie. ja je czuję bardzo wyraźnie dlatego
      na razie zajmuje się mężem smile czemu oboje mamy żyć w celibaciesmile a sama
      odpuszczam sobię takie przyjemności (ale czułości i tulenia i miziania nie
      odpuszczam sobie nic a nic!)
      • kigo Re: straaasznie intymnie 15.05.05, 21:03
        Ja na poczatku w ogóle nie mialam ochoty. Zupełnie.... Tylko nudnosci i
        nudnosci i koszmarne zmęczenie. Na szczescie mam ukochanego i wyrozumialego
        meza, wiec z wielkim trudem ale musialo mu wystarczyc raz na dwa tygodnie.
        Teraz powolutku ochota wraca, z czego mój ślubny baaaardzo sie cieszy...
        O dzidzie sie nie martwcie (jesli tylko ginekolog nie zakazal), nalezy tylko
        unikac (przepraszam za niezbyt ładne wyrażenie) głębokiej penetracji.
        • patrysia55 Re: straaasznie intymnie 16.05.05, 09:56
          No , ja to nie mam większego wyboru-lekarz kazał odstawić męża -więc
          odstawiłam, ale czasami jest mi z tym ciężko, oj ciężkosad ale cóż, są rzeczy
          ważne i ważniejsze.
    • marcia81 Re: straaasznie intymnie 16.05.05, 15:51
      Dziewczyny u mnie to moj maz nie chcial mnie dotykac a juz nie wspomnie o
      kochaniu, bo jak to mawial tak mu glupio bo ja mam w brzusiu malenstwa i zeby
      nic im nie zrobic. Fakt ze ja tez pierwsze trzy miesiace na seks nie mialam
      ochoty bo i wczesniej chodzilam spac i zmeczona czesciej bylam. Ale teraz kiedy
      przetlumaczylam mojemu mezowi ze jesli lekarz nie zabronil to nie mamy sie
      czego obawiac. Nawet skurcze przy orgazmie przygotowuja kobiete do porodu.
      Teraz kiedy nastal 4 miesiac mam ogromna ochote na seks i ganiam za mezem smile)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka