kasikk 12.06.05, 09:55 co rano budzę się ze zdrętwiałymi dłońmi, jeśli tylko mam je powyżej poziomu prześcieradła - na brzuchu, albo nad głową czy macie coś takiego? jeszcze nie mówiłam o tym lekarzowi, ale zamierzam może wam coś doradzono? oprócz trzymania rąk w dół ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia152 Re: drętwienie dłoni 12.06.05, 10:34 też tak mam, pomaga rozruszanie dloni, to normalne chyba Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: drętwienie dłoni 12.06.05, 12:47 Ja to mam przez wiekszosc swojego życia . Cos tam z kręgosłupem pewno nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
ilonaak Re: drętwienie dłoni 13.06.05, 09:28 Mi dretwialy cale przedramiona i nogi. Zdarzylo mi sie to raz w czasie upalow. Lekarka chciala mnie odrazu wyslac na zwolnienie. Nie zgodzilam sie, ale na szczescie jak dotad sie nie powtorzylo. Powiedziala ze jesli bedzie sie powtarzalo to mam brac dodatkowo jakis preparat z magnezem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamahanki Re: drętwienie dłoni 19.06.05, 19:04 w czasie ciazy moze sie cos takiego zadazyc, mowili mi o tym w szkole rodzenia, ale jakos wylecialo mi teraz z glowy dlaczego tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś