tysia41 20.06.05, 23:44 czy wszystkie 4-ro latki sa kaprysne, krnabrne i olewaja sobie twoje prosby i tlumaczenia na dany ,wazny temat i w kazdej innej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karen28 Re: problemy 4-ro latka 21.06.05, 00:14 do tego ... mają własne zdanie na każdy temat - dziwnym zbiegiem okoliczności zupełnie odmienne od Twojego ... manifestują swoją osobowość w najmniej odpowiednich sytuacjach i w najmniej odpowiedni sposób, np. plujac gryząc lub komentując "dlaczego ta pani jest taka gruba" albo "nie lubie cie bo jestes stara" ... w szybkim tempie wyrastaja z bycia słodkimi maluszkami ale i tak je kochamy Pzdr. karina - mama m.in czteroletniego Stasia Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka12 Re: problemy 4-ro latka 28.06.05, 14:28 Mam w domu 4-ro latkę. Może dlatego, że zawsze była bardzo grzeczna to i teraz nie sprawia żadnych kłopotów. Nie przechodziła jakiegoś buntu 2-3-latka, ani teraz. Jest ugodowa, posłuszna, pomocna i bardzo dużo rozumie. O wszytsko pyta, docieka ... nie ma w niej ani trochę zazdrości (dwa tygodnie temu pojawił się brat ani zawiści o małego. Sama chce uczestniczyć w zabiegach pielęgnacyjnych, a jak mu coś jest to sama pyta co mi pomóc, co podac Także póki co nie wiem co to złość, kaprys i olewactwo u 4-ro latka Staramy się BARDZO dużo rozmawiać i JESZCZE WIĘCEJ tłumaczyć. Pozdrawiam truskaweczka Odpowiedz Link Zgłoś