desty2001 20.07.05, 11:10 Widzę, że wózki to gorący tematCzy słyszałyście może coś na temat wózków firmy TAKO???Widziałam taki na Allegro i straaaaasznie mi się spodobał.Czy któraś z Was ma lub miała taki??Z góry dzięki za odpowiedzi. Kasia i Amelka 30 tydz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smeagoul Re: Wózek TAKO 20.07.05, 11:15 Moja koleżanka użytkuje go od 1,5 miesiąca i jej opinie sa różne przede wszystkim jak włozyła do niego dziecko i kilka potrzebnych rzeczy na spacer to wózek stał się strasznie cięzki i nieźle sie spociła na spacerze pchając go np pod maleńką górke, poza tym jest fajnie zamortyzowany i dość obszerny. co do wykonania to okaze się po dłuższym krzystaniu. Pozdrawiam ania i dzidzia lilypie.com/days/050925/4/0/1/+1 Odpowiedz Link Zgłoś
majka.majka Re: Wózek TAKO 20.07.05, 11:28 Mnie też się podobał. Oczywiście stanowczo za ciężki, chyba najcięższy ze wszystkich jakie oglądałam. Ale fajnie wykonany, fajne kolorki, i nie słyszłam złych opini poza ciężarem. Pozdrawiam (34 tydz. trwa) Odpowiedz Link Zgłoś