Dodaj do ulubionych

kąpiele w morzu?

29.07.05, 16:49
Dziewczyny mam zamiar pojechac na parę dni nad morze i tak się zastanawiam czy mogę wchodzić do wody? Czy słona woda nie zaszkodzi?
Obserwuj wątek
    • madelaine6 Re: kąpiele w morzu? 29.07.05, 16:57
      Ja sobie odpuscilam,bo nie tyle slona woda,
      co kontakt z roznymi ludzmi,ktorzy w tej wodzie
      plywaja winkA jako ze jestem juz przy koncowce,to
      nie chcialam zlapac infekcji.Zreszta zapytaj lekarza,
      bo moze wcale nie trzeba az tak uwazac?Ja jakos nie
      mialam ochoty na kapiele,wolalam spacery wink
    • beta755 Re: kąpiele w morzu? 29.07.05, 17:35
      Wróciłam w niedzielę z wybrzeża i tej przyjemności nie mogłam sobie odpóścić smile
      moja gin nie miała nic przeciwko byle nie było za zimno jak były większe fale
      to ustawiałam się tyłem i to była rewelacja... życzę udanego pobytu i dużo
      słoneczka smile
      ps. wreszcie sobie mogłam na brzuszku poleżeć... dołek w piasku och jak mi tego
      brakowało wink)
      • smeagoul Re: kąpiele w morzu? 29.07.05, 20:08
        Ja też sie nie kąpałam, bo była okropnie zimna woda. Ale pospacerować sobie to
        sobie pospacerowałam brzegiem morza, poleżałam na brzuchu- brzuch w dołku jak u
        beta755smile) oj wróciłabym tam choćby dziś!!
        Życzę przyjemnego pobytu!
        Ania
    • gocha34 Re: kąpiele w morzu? 29.07.05, 19:10
      Ja nie ryzykowałabym.Nie ze względu na słoną wodę,ale na możliwość
      zakażenia,wiadomo że morze za czyste nie jest...A swoją drogą to zazdroszczę Ci
      samego bycia nad morzem ,ja mieszkam na drugim końcu Polski i już w taką podróż
      się nie wybieram.pozdrawiam
      • beta755 do gocha34 29.07.05, 20:12
        Moja gi twierdziła, że najszybbciej o zakażenie w małych zbiornikach typu basen
        natomiast morze polecała z czystym sumieniem!
        Można wiedzieć skąd jestes może jesteśmy sąsiadkami ja też mieszkam na drugim
        koncu Polski smile
        • gocha34 Re: do gocha34 31.07.05, 23:52
          Dane o mnie znajdziesz naszej statystyce,a czemu Ciebie tam nie ma?????
          pozdrawiam
    • miodzio_k Re: kąpiele w morzu? 29.07.05, 19:16
      Dołączam się do tych co zazdroszczą, mi gin już nie pozwolił. A swoją drogą to
      dziś napewno nie usiedziałabym na plaży nawet w cieniu. Za gorąco
    • sylwietka76 Re: kąpiele w morzu? 30.07.05, 22:43
      dzięki dziewczynki za odpowiedzi smile
      Jadę słuchajcie tylkoz e względu na mojego starszego synka, niech chłopak ma coś od życia ( hihihih) bo ostatnio to się nawet troszke obraził że wszystko dla TEJ DZIDZI OKROPNEJ. Nie za bardzo się chce pogodzic z tym że nie będzie on i tylko on.
      Buzka
      • jjulita Re: kąpiele w morzu? 01.08.05, 14:19
        Ja też nie mogłam się oprzeć tej przyjemności smile) W zatoce miałam opory się kąpać, mimo że woda cieplutka to jednak chyba brudna, ale w morzu było bardzo przyjemnie i naprawdę nie obawiałabym się o zakażenie... Gdyby woda była u nas cieplejsza w morzu napewno częściej korzystałabym z tej przyjemności.
        • lolita27 Re: kąpiele w morzu? 04.08.05, 22:44
          Witam ja wlasnie dzis wrocilam znad morza sad(( pogoda byla przez poltora
          tygodnia fatalna, tylko 2 di ladne, ale oczywiscie wykarzystalam je i siedzialm
          w wodzie, fale byly super.... siedz tylko pod parasolka, ja pod nia bardziej
          sie opalilam niz reszta znajomych smile) Moja gin pozwolila mi sie kompac w
          morzu.... Mma nadziej ze Tobie pogoda dopisze. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka