tin_t 17.10.05, 16:25 kiedy panujecie?? i czy w ogóle? mam nadzieję, że to nie zbyt osobiste pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alciafedo Re: chrzest? 17.10.05, 16:31 my jestesmy uzaleznieni od matki chrzestnej bo musi sie bierzmowac chcialam w listopdzie ale podjerzewam ze bdzie to styczen bo w swieta nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: chrzest? 17.10.05, 16:47 a my planujemy dopiero na wiosne i zrobic male przyjecie w ogrodzie) ewa Odpowiedz Link Zgłoś
maja2 Re: chrzest? 17.10.05, 16:37 My myślimy że na Boże Narodzenie i tak będzie pewnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: chrzest? 17.10.05, 16:59 my planowalismy w drugi dzien swiat, ale okazalo sie, ze w zasadzie nie jest to wygodne, poniewaz niektorzy gosci mieli plany wyjazdowe na swieta. Wiec wyglada na to, ze bedzie jakos na wiosne. Nawet fajnie, bo cieplej Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: chrzest? 17.10.05, 17:14 my też raczej dopiero na wiosnę-maleńka już będzie taka zgrabna do ubrania i do zdjęc, myślałam o Swietach Wielkanocnych,ale wtedy tyle dzieci jest chrzczonych ...ale na pewno jakoś tak w okolicach... Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: chrzest? 17.10.05, 17:19 my- mimo presji otoczenia i rodziny -nie chrzcimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: chrzest? 17.10.05, 17:53 my też nie - nie mamy koscielnego i nie chrzcimy a presji jeszcze nie było pewnie się zacznie kole Bożego Narodzenia, kiedy mój brat bedzie chrzcił swoje dziecię Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: chrzest? 17.10.05, 18:11 Ja tez planuję na wiosnę, jak już będzie ciepło i dziecko będzie trochę większe Odpowiedz Link Zgłoś
e.kadziela Re: chrzest? 17.10.05, 20:08 A my mamy chrzest w najbliższą sobotę ) Majeczka będzie miała skończone 2 m- ce i 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: chrzest? 19.10.05, 11:19 My też w tą sobotę haha o 10.00 rano bo my bez kościelnego żyjemy i ksiądz nie chciał inaczej jak po mszy... napierw chciał o 18.00 ale... o tej porze to maksio ma kolki więc jedynie 10.00 rano wchodziła w gre no i tak będzie. Buziaki dla Majuni Odpowiedz Link Zgłoś
e.kadziela Re: chrzest? 19.10.05, 18:47 Hi, hi ) A my o 11.00 !!! Też mamy osobną mszę, ale raczej z powodu rodziny, która przybędzie aż z nad morza i inne godziny nie wchodziły w grę, bo niektórzy chcą/muszą jeszcze w tym samym dniu wracać. Jak powiesz jeszcze, że też u Dominikanow ... Uściski dla Maksia )(i buziak od Majeczki) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: chrzest? 20.10.05, 15:34 u mnie rodzinka z całej Polski - brat z Malborka, rodzice i brat męża z Koszalina no i moja mama z Krakowa tak więc... u mnie impreza 3 dniowa A u nas chrzest u hmmmm chyba nie wiem co to za księża ale kościół pw. św. Rocha a Maksio ma na drugie Roch ) Tak więc buziaczki dla Waszej trójeczki ode mnie i Maksymilana Rocha W. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna26 Re: chrzest? 18.10.05, 01:06 My planujemy na Boże Narodzenie i mamy nadzieję, że nic niespodziewanego nie wyskoczy naszym kandydatom na chrzestnych (jeszcze im nic nie mówiliśmy). Odpowiedz Link Zgłoś
agadiaz Re: chrzest? 18.10.05, 02:46 A Konradek juz ochrzczony, a dokladnie 24 wrzesnia. Impreza byla niezla, bo tato goracy latynos, trwala do 3 nad ranem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gusia-81 Re: chrzest? 18.10.05, 10:31 My planujemy na Boże Narodzenie, bez wielkiej imprezy, tylko w gronie najbliższych Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: chrzest? 18.10.05, 10:45 Ja na wiosne bo matka chrzestna rodzi w lutym i mieszka 500 km odemnie Odpowiedz Link Zgłoś
jjulita Re: chrzest? 18.10.05, 13:13 My Jozefine chrzcimy w ta niedziele- bedzie miala skonczony dopiero miesiac. Klopot byl ze znalezieniem ubranka do chrztu na rozmiar 56... Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: chrzest? 18.10.05, 16:31 my chcemy w styczniu o ile nie będzie za zimno jak za zimno to poczekamy do marca Odpowiedz Link Zgłoś
szyman33 Re: chrzest? 18.10.05, 20:10 My chrzcimy w 29 styczniu, bo moj brat musi przyjechac z Londynu. Odpowiedz Link Zgłoś
majka.majka Re: chrzest? 18.10.05, 20:14 My chcemy na początku grudnia. Pozdrawiamy (mamy 2 miesiące) Odpowiedz Link Zgłoś
murken Re: chrzest? 19.10.05, 18:30 My 23 pazdziernika-czyli przygotowania trwaja-babcie ponaglaja,to niech bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maja2 przyjęcie w domu czy w lokalu? 19.10.05, 18:59 w gronie najblizszych (dziadkowie, chrzestni, my)czy z całą rodziną? Jak robicie? Bo my zupełnie nie wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia-81 Re: przyjęcie w domu czy w lokalu? 20.10.05, 10:06 My w domu, przy okazji świąt, w maleńkim gronie: My, Oliwka , Dziadkowie, moja siostra- Matka chrzestna, siostra męża z mężem( Ojciec chrzestny) i ich córeczką. W sumie 9 osób dorosłych i 2 dzieci. Akurat jak na Bożonarodzeniowy obiad Odpowiedz Link Zgłoś
kulusia Re: przyjęcie w domu czy w lokalu? 20.10.05, 10:27 My chcemy na poczatku grudnia.Ale tez absolutnie nie wiem w jakim gronie. Obiad odpada, bo my z jarem to studenci i kasy na taki obiad napewno nie wygrzebiemy, tylko jakas kawka, ciasto, itp, ale nadal nie wiem z kim. Moja rodzina jest duza i dosyc lubiaca imprezy a poza tym na miejscu. natomiast Jar nie jest z wawy a i jego rodzina specjalnie nie imprezuje, anie chcialabym, zzeby moja rodzina przytlumila jego.... a jednoczesnie obawiam sie obrazania niezaproszonych cioteczek... a z siedemnastej ) juz strony nie chce mi sie robic przyjecia... no i tak nie wiem co robic. musze to jeszcze przemyslec wszystko.. sciskam kulka Odpowiedz Link Zgłoś
maja2 Re: chrzest? 20.10.05, 11:50 właśnie-my też jesteśmy oboje studentami studiów dziennych ( v roku)i również mamy do dość liczną rodzinę, a do tego obrażalską. Przebąkiwałam już,że impreza będzie skromna, to spotkałam się z krytyką,że chrzciny są tylko raz w życiu.moja rodzina niestety nie potrafi zrozumieć,że ktoś może nie mieć pieniędzy, bo sami śpią na pieniądzach.I co tu zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
monika9710 Re: chrzest? 20.10.05, 16:01 czesc justynka! my chrzcimy w tą niedzielę, bo akurat mam urodziny w ten dzień i tak planowaliśmy, żeby te dwie okazje zgrać. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha34 Re: chrzest? 21.10.05, 09:04 My chrzcimy 29 pażdziernika o 16tej,chrzest indywidualny.Maciuś będzie miał nie całe 2 miesiące.Imprezka dla dziedków i rodziców chrzestnych. Odpowiedz Link Zgłoś