Dodaj do ulubionych

Ból kręgosłupa

04.11.05, 16:42
jestem w koncówce 10t i mam straszne bóle kręgosłupa?
czy u Was też wystąpiły tak wcześnie?
Obserwuj wątek
    • gosiek289 Re: Ból kręgosłupa 04.11.05, 16:50
      Mi wyskoczyły ok 13 tygodnia. Ale u mnie to jest inna sprawa, gdyz niedawno
      miałam dyskopatię. Jak staram sie ruszać jest ok - bo ćwiczę przy tym mięśnie.
      Bóli dostałam po zwolnieniu - jak długo leżałam w łózku.
      Ja niestety muszę się przyzwyczaić do tego, iż będzi emi to doskwierać i staram
      się ćwiczyć - jednak tych ćwiczeń, które można wykonywać w ciąży jest bardzo mało.
    • goniag1978 Re: Ból kręgosłupa 04.11.05, 21:42
      czesc no ja jestem w 15 tyg i tez odczuwam bole w dole kregoslupa ale wydaje mi
      sie ze to od krzesla w pracy mam dosyc niewygodne a jednak 8 godz przed
      komputerem robi swoje
    • nitka111 Re: Ból kręgosłupa 05.11.05, 10:52
      Podobno tak ma być, ponieważ rozciągają się wiązadła macicy i ból promieniuje.
      Mnie jednak martwi co innego, leczyłam kręgosłup po porodzie, dość długo,
      miewałam takie ataki, że po schyleniu się nad łóżeczkiem nie byłam w stanie ani
      wziąć na ręce synka, ani w ogóle się wyprostować. Lekarka stwierdziła, że mogę
      ale nie muszę mieć problemów w drugiej ciąży. Z tym że jeśli kręgosłup zacznie
      mnie boleć już na początku ( a tak się stało), to mam jak w banku leżenie do
      końca. Idę we wtorek do ginki, zobaczymy czym się to skończy, zwłaszcza że jakby
      tego było mało rozchodzi mi się spojenie łonowe.
      Eeeehhhh w porównaniu z pierwszą ciążą, którą przeszłam bez problemów, jestem
      wrakiem, ale cóż wiek już nie ten wink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka