ada296 08.10.04, 01:46 otwieram wreszcie jakiś wątek i to jaki wątek imienia Lx otwieram i już Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia.i Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 08.10.04, 01:51 Dopiszę się - chcę być druga I to o tak dziwnej porze w środku tygonia...Nie wiem, jaka siła mnie jutro podniesie... Odpowiedz Link
em_em Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 08.10.04, 07:42 monia.i napisała: > Nie wiem, jaka siła mnie jutro podniesie... moc MOCNYCH Marków niech będzie z Tobą MM (matka Marka) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 08.10.04, 10:39 Wprawdzie nie noc, ale chcialam tylko wtracic, ze podoba mi sie skrecenie tytulu ))))) Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 08.10.04, 10:43 No i rozmiar LX - tez budzi respekt! Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 08.10.04, 10:45 mammaja napisała: > No i rozmiar LX - tez budzi respekt! ********* Wlasnie, Mm ) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 08.10.04, 15:24 ależ mi piękne te marki wyszły )))))) jeśli już założę wątek to jest on mocny )))) podrawiam Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 09.10.04, 23:58 Chyba pójdziemy spać. Atmosfera jak w grobie rodzinnym Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 10.10.04, 00:08 Ha ,trudno. A ja sie nastawilem na dlugi , zakrapiany wieczor Chyba wszyscy bawia sie outside Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 10.10.04, 00:08 jowoj napisał: > Chyba pójdziemy spać. Atmosfera jak w grobie rodzinnym Podpisem moim powyzsze potwierdzam!!! ml P.S. A czy zmiane nazwy klubu zaakceptuje? Nikt mnie nawet nie zapytal o zdanie Przemysle te sprawe ml-niemocana marka!!! Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 10.10.04, 00:12 Wszystkim sie tu jezyk placze na tym watku! Chyba rzeczywiscie zakrapiany Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 10.10.04, 00:23 ML napisala : ml-niemocana marka!!! ))))))) Chociaz przed snem sie ubawilem do lez ))) Dobranoc . Odpowiedz Link
lablafox Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 10.10.04, 05:54 Ok , dziękuję za zrobienie mnie matką chrzestną tego wątku , wpisuję się na koniec nocy, gdy wszystkie Nocne marki już spokojnie posapują w swych łożach , łóżkach i poduszkach. Spijcie spokojnie. Nadchodzi druga zmiana. Ml- niemocana - nie bój się za chwileczkę wygadacie kolejną setkę i będzie to juz zupełnie inny numer. Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 10.10.04, 23:30 zawsze chciałam mieć barek na full kupowałam różne alkohole co by z nich miszungi robić ale znajomi niekumaci pili co było bez mieszania, proporcji więc rzuciłam ten sport )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 10.10.04, 23:33 Mocno witam,ale slabosilna jestem ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 10.10.04, 23:34 ada296 napisała: > zawsze chciałam mieć barek na full > kupowałam różne alkohole > co by z nich miszungi robić > ale znajomi niekumaci pili co było > bez mieszania, proporcji > więc rzuciłam ten sport )) > :0 A ja mialam takich znajomych,ktorzy wypijali wszystko,co stalo w "barku",trwalo to za dlugo...nawet dla NM jak ja! ml Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 10.10.04, 23:41 Przeciez w zoladku i tak sie wszystko wymiesza )) Co do drinkow - mam jeden , jedyny ,ulubiony . Caipirinha . Debesciak ))) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 10.10.04, 23:43 Podaj skład chemiczny tego drinka, anty Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 10.10.04, 23:52 Caipirinha : coctail brazylijski 1 cytryna typu lime (moze byc normalna ) cukier z trzciny cukrowej lod zmielony wodka cachaca (moze byc nasza ) Rozetrzec pol cytryny z cukrem.Wypelnic cala szklanke lodem.Polac wodka . Najlepszy do spozycia przy salsie z brazylijkami )) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 10.10.04, 23:53 Wszystko poza brazylijkami do załatwienia. Dzięki Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 10.10.04, 23:58 Nie ma rzeczy niemozliwych ) Wystarczy chciec . www.salsa.com.pl/oferta.htm Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 11.10.04, 00:01 nie ma rzeczy niemożliwych jasne ale ja idę spać i chcę śnić o tych rzeczach niemożliwych o... i już ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 11.10.04, 00:02 Ado, snij o rzeczach niemozliwych, ktore sa mozliwe!!! cmok!! J. Odpowiedz Link
jutka1 Capirinha 10.10.04, 23:53 jowoj napisał: > Podaj skład chemiczny tego drinka, anty ******** Prosze. Jako stara barmanka ))) 1 limonka, cwiartki 1 lyzka stolowa cukru 50 ml cachaça Lod z odrobina wody Cukier i limonka na dnie szklanki, pogniesc za pomoca drewnianej lyzki. Dodac cachaça i lod, wymieszac.. Mozna dodac liscie miety. Odpowiedz Link
antyproton Re: Capirinha 11.10.04, 00:04 Jutka , Czy jest w ogole cos czego nie potrafisz ? )))) Jak sie kiedys (moze) wszyscy w Polsce spotkamy , to zrobie sobie liste Jutkowych aktywnosci i wszystko bedziesz musiala udowadniac ))))))))))) Odpowiedz Link
ada296 Re: Capirinha 11.10.04, 00:06 nie lubię rzeczy możliwych "rajcują" mnie rzeczy niemożliwe i takie sobie mam Odpowiedz Link
antyproton Re: Capirinha 11.10.04, 00:10 No i dlatego takie mamy zyciorysy a nie inne ) Dobranoc . Misie lubia dzieci , dzieci lubia misie ) Odpowiedz Link
ada296 Re: Capirinha 11.10.04, 00:12 Anty )) dzięki Tobie wiem, że czas na spanie ) biegiem idę Odpowiedz Link
marialudwika Re: Capirinha 11.10.04, 00:11 Pysznie "brzmi" ten drink,musze "zakupic" produkty i koniec !!! Milego snienia o czym chcecie zycze Bye! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Capirinha Neutrino :-) 11.10.04, 00:11 antyproton napisał: > Jutka , > Czy jest w ogole cos czego nie potrafisz ? )))) > > Jak sie kiedys (moze) wszyscy w Polsce spotkamy , to zrobie sobie liste > Jutkowych aktywnosci i wszystko bedziesz musiala udowadniac ))))))))))) ************ chyba pisalam o tym? jak bylam studentka w Waszyngtonie (D.C.), pracowalam pare dobrych lat jako barmanka we francuskiej (! )) knajpie. Niestety, stypendium (od uniwerku dla mnie, nie przez ministerstwo, byl to rok 1987-9) wystarczalo na oplate mieszkania i telefonu, musialam dorabiac ot i cala historia, Neutrino ))) cmok, bisous, besos, il baccio (?) Odpowiedz Link
antyproton Re: Capirinha Neutrino :-) 11.10.04, 00:16 Teraz rozumiem skad znasz tak dobrze zycie.Barman to jest praktykujacy psycholog Dobranoc . Il baccio . Odpowiedz Link
jutka1 No wiecie co...... 11.10.04, 22:56 ..... zebym ja musiala Mocnych Markow (halo, no_no )) otwierac???? co sie dzieje? gdzie wlascicielka watku?? )))))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: No wiecie co...... 11.10.04, 22:58 Melduje,ze jestem,ale w Niespiacych Marudach ))) Ide zrobic sobie zurek/z torebki/ to wina Jutki!! Balamutki! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: No wiecie co...... 11.10.04, 22:59 Zurek jest dobry na wszystko, z kacem wlacznie!! )))) Podp. Jutka Balamutka )) hehehehe Ladne!!!! Odpowiedz Link
marialudwika Re: No wiecie co...... 11.10.04, 23:16 Na kaca doskonaly,ale i barszczyk czerwony tez pomaga na ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: No wiecie co...... 11.10.04, 23:24 marialudwika napisała: > Na kaca doskonaly,ale i barszczyk czerwony tez pomaga na ********** Ech, od tak dawna nie mialam kaca..... )))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: No wiecie co...... 11.10.04, 23:31 A gdzie nasz Wojciech zaginal??? Wogole dzis niewidoczny ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: No wiecie co...... 11.10.04, 23:34 Wojciech gdzies jechal z powodow zawodowych pewnie konczy prace Wojciechu? Odpowiedz Link
ada296 Re: No wiecie co...... 11.10.04, 23:40 jestem ale mi zmęczenie pada na twarz w Poznaniu dzisiaj byłam chcę już do Wrocka odpocznę od codzienności Odpowiedz Link
ewelina10 Re: No wiecie co...... 12.10.04, 11:15 Witam w biały dzień nocnych Marków. W dzień ? W nocy lubię spać by wcześnie rano wstać. Jakaś niechcący rymowanka mi wyszła "Marki" czytuję w dzień (też dobry) ... Przeleciałam wpisy z góry na dół i z dołu do .... Brakuje mi gospodyni ... gdzie podziała się Wywrot ? Pewnikiem była jakaś informacyja, a ja ją przegapiłam. Mam nadzieję, że nie znikła z forum ? Brakuje mi jej. Odpowiedz Link
marialudwika Re: No wiecie co...... 12.10.04, 11:27 Nocne,Mocne marki sa ostatnio spiace,slabe i t.p. a nasza Wywrot pojawi sie okolo 15X.Info od Ady ml Odpowiedz Link
ewelina10 Re: No wiecie co...... 12.10.04, 11:41 Dzięki ML. Szczerze stęskniłam się za nią. Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 01:05 melduje sie na jakies 10 minut, potem musze spac Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 01:06 Czuwac musi ktos zeby spac mogl ktos ... )) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 01:06 Kołysanka dla Jowoja Śpij i zamknij oczy śnij - śnij Śpij i zamknij oczy śnij - śnij A ja będę twym aniołem Twą radością, smutkiem, żalem Będę gwiazdą na twym niebie Będę zawsze obok Ciebie Jak, wytłumaczyć Tobie mam Że jesteś wszystkim, tym co mam Tym co jest dobre i co złe Uwierz tak bardzo ...... Śpij i zamknij oczy śnij - śnij Śpij i zamknij oczy śnij - śnij A ja będę twym aniołem Twą radością, smutkiem, żalem Będę gwiazdą na twym niebie Będę zawsze obok Ciebie Jak, wytłumaczyć Tobie mam Że jesteś wszystkim, tym co mam Tym co jest dobre i co złe Uwierz tak bardzo Kocham Cię Jak, wytłumaczyć Tobie mam Że jesteś wszystkim, tym co mam Tym co jest dobre i co złe Uwierz tak bardzo Kocham Cię A ja będę twym aniołem Twą radością, smutkiem, żalem Będę gwiazdą na twym niebie Będę zawsze obok Ciebie A ja będę twym aniołem Twą radością, smutkiem, żalem Będę gwiazdą na twym niebie Będę zawsze obok Ciebie Twym aniołem, twym aniołem Twym aniołem, twym aniołem Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 01:07 Ja tez !! Ja tez nie moge spac !!! )) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 01:09 To może jakąs książkę byśmy do ręki wzięli ) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 01:23 Jowoj - co Ty z tą książką ? pewnie przez te łzy od tyłu Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 01:23 śpij dobrze Anty Za oknem gwiazdy dwie kot bury w chmurach mknie. Gdy spać nie będziesz mógł sen podaruję ci. Od księżyca wezmę nić od gwiazd wypożyczę igłę. I złoty płaszcz bajeczny senny płaszcz uszyję byś mógł spokojnie spać. I kota w chmurach schwycę i gwiazdy ci nachylę. Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 01:28 jowojowi aniola a mnie kota ZART )) Dzieki za kolysanke .... Ide zmowic paciorek i pac . )) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 01:31 Anty to masz jeszcze ode mnie buziaka ) i to nie żart ) pa Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 01:34 Jowoj buziak dla Ciebie też jest )) pa i już Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 22:05 Ciemno już, zgasły wszystkie światła Ciemno już, noc nadchodzi, głucha Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 22:19 cisza, że aż w uszach dzwoni wysiedziałam się dzisiaj u fryzjera nudy... ale jutro będę sobie piękna a pojutrze jeszcze będę do tego mądra i przeszkolona nudy... Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 23:04 wkleiłam się do albumu i moje nowe stare radio z odtwarzaczem CD wkleiłam też witaj ML Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 23:31 Lece obejrzec Ciebie!1Moze mi sie przysnisz? Dobranocka Ado! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 23:35 Kolorki SUPER!! Okulary tez seksi )) ml Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 14.10.04, 00:02 Ml ostatniej nocy śniła mi się Jutka a miał przyśnić się ktoś zupełnie inny mam nadzieję, że ominą Cię koszmary senne ze mną w roli głównej śpij spokojnie Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 14.10.04, 00:08 Kurcze Ty mi sie tez snilas wczoraj, razem z Jeremy Ironsem, ktory okazal sie kims, o kim mialam sen pare miesiecy temu. Ki czort?? I dobry wieczor )) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 14.10.04, 00:10 Jeremy przystojny jest czyżby to moja druga połowka jabłka ? witam również Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 14.10.04, 00:12 Jeremy moj typ, bez dwoch zdan )) jakby mi sie Jeremy zjawil, to bym zamknela wszystkie jableczne sady swiata!!! ))) no, po obadaniu charakteru Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 14.10.04, 00:15 charakter faceta na początku da się kształtować no ciekawe, którą z nas wybierze ? -- Rozwiodłam się z mężem na tle religijnym. On myślał,że jest bogiem. A ja bylam innego zdania. salon Odpowiedz Link
jutka1 Ado :-))))))))))) 14.10.04, 11:03 ada296 napisała: > charakter faceta na początku da się kształtować > no ciekawe, którą z nas wybierze ? ********* wczoraj mi net robil co rusz kesim-kesim, nie dokonczylam naszej rozmowy.. przepraszam, ze w bialy dzien po piertwsze primo , w pewnym wieku nawet na poczatku z charakterem nic sie nie da zrobic... po drugie primo ), umowmy sie, ze bic sie o niego nie bedziemy (ja nie potrafie), ale sprawdzimy kolektywnie i komisyjnie ) I jakos sie podzielimy, co? po trzecie primo... fryzura rewelacja!! po czwarte primo - radio tez rewelacja!! )))))))) i na zakonczenie - duza buzka, baw sie dobrze, nie zapomnij ode mnie tej rybnej knajpy pozdrowic i pomachac lapka sprzedawcom slonecznikow.... )) Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 23:32 Ada , na pewno bedziesz madrzejsza . Nie jestes juz przeciez bladynka )))) A stereo masz fajowe . Lepsze niz B&O jutki . )) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 14.10.04, 00:01 Anty nowy kolorek nie spowoduje, że przestanę być blądi ) głupkiem sobie nadal być będę ależ ładną polszczyzną piszę a radio superowe jest Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 13.10.04, 01:08 Wzruszyłas mnie tym wierszem. A, że mam zeza, to łzy po plecach mi płyną Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:44 Melduje,ze jestem tez!! Ciekawe CO z Wywrot,solenizantka? Instant zaginela i sie nie odzywa Ady nie ma ml Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:49 marialudwika napisała: > Sama tu jestem,czyco? > ml Nasze posty docierają chyba z niejakim opóźnieniem...po drodze się kumulując Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:46 Ada we Wrocku sie szkoli No wlasnie, co z Wywrot i Instant? ooooooo Ramazotti spiewa Se bastasse una buona canzone.... ladne ))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:50 jowoj napisał: > Zajedziesz na śmierć Ramazottiego ) *********** hehe nie mialabym nic przeciwko ))) hahahahahahahahaaaaaaaaa Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:51 Jeśli pomyslałas o tym samym co ja, to wiśnia jesteś ))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:53 jowoj napisał: > Jeśli pomyslałas o tym samym co ja, to wiśnia jesteś ))))) ************ Hello.... Bardzo przyjemnie... Wisnia jestem ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:53 jutka1 napisała: > jowoj napisał: > > > Zajedziesz na śmierć Ramazottiego ) > *********** > hehe > nie mialabym nic przeciwko ))) > > hahahahahahahahaaaaaaaaa Słuchaj, słuchaj...może ci się przyśni..))))))))))))) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:47 Rany...Siły do was nie mam, naprawdę...Przeglądałam gadu-gadanie, licząc, że się w jakiś temat wstrzelę...a tam albo o pogodzie, albo kto gdzie śpi...Nie!! Kto juz śpi a kto jeszcze nie...Czytam dalej...A wy w tym czasie myk! do Marków. Nie nadążam za wami... Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:51 jutka1 napisała: > Monia chodz na KNM Nie mieszaj mi w głowie, bo ja już sama nie wiem, gdzie jestem...))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:54 Moniu, jak ja lubie ci mieszac w glowie... z a r t !!! )))))))))) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:58 jutka1 napisała: > Moniu, jak ja lubie ci mieszac w glowie... > > z a r t !!! )))))))))) Jestem do tego idealna. Łatwo mnie skołować...konstrukcja taka i już! Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 01:00 Ja tez jestem normalan inaczej )) ml Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 01:01 Nie ma ludzi zdrowych, są tylko nie zdiagnozowani Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 01:03 Zaczynam się gubić, gdy wątek osiąga dwie strony... W znajomym lesie błądzę po 15 minutach Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:51 Jutko,kiedys na 40+ ktos zaczal o takich sprawach /medium,paranormalnosc etc/ Niektorzy sie wlaczyli,w tym ja,ale nazawano nas ciemnymi babami,czy cus!! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:53 Paranormalnośc, czyli normalni inaczej? ) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:55 Normalna inaczej - to coś o mnie... Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 01:01 jowoj napisał: > Nie jesteś samotna, zaręczam Ci ) Toż widzę przecież małe stadko podobnie normalnych Krzepiące )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 16.10.04, 00:53 Sa rzeczy na niebie i ziemi... I tyle Odpowiedz Link
robsonnnk Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 17.10.04, 12:11 Czy mozna sie dopisać,i od której to sie liczy " Nocny Marek" bo niewiem czy spełniam kryteria............ Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 17.10.04, 12:16 To jest stary odcinek... Link do nowego ponizej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=16747158 Klub funkcjonuje z reguly po 22:00 czasu europejskiego Nowa "twarz" czy mi sie zdaje? jesli tak, to witam Jutka Odpowiedz Link
w5w7 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 18.10.04, 23:37 No pieknie. Dzisiaj nikogo tutaj nie bylo? Od wczoraj spicie? Wstawac spiochy!!! Pozdrawiam. Wanda Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 18.10.04, 23:58 czuję się wciągnięta przez gierkę z literkami ot taka ze mnie maniaczka pozdrawiam Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB MOCNYCH MARKÓW LX 19.10.04, 00:03 nie taka głupkowata gra układa się poziomo i pionowo literki i zbiera punkty wciąga jak diabli Odpowiedz Link