Dodaj do ulubionych

duzo śluzu

08.11.05, 22:26
jestem w 39 t zauwazylam ze wychodzi mi duzo sluzu co to oznacz
Obserwuj wątek
    • mrowka75 Re: duzo śluzu 08.11.05, 23:48
      Rokuje na rychły poród - może to być czop śluzowy pojawiający się do 2 tygodni
      przed porodem lub na dzień przed porodem. W 39 tygodniu to już czeka Cię tylko
      rychły poród. Pozdrawiam.
      • zabelka24 Re: duzo śluzu 09.11.05, 00:22
        Mi od wczoraj odchodzi koszmarnie dużo, podbarwionego krwią śluzu. poza tym
        chyba sączą mi się wody, bo wkładki cały czas mokre i niedługo zbankrutuje
        wymieniając je co chwilke. Jutro mam wizyte (w zasadzie to dziś) i mam nadzieje
        że coś się zaczyna dziać i że gin mi to potwierdzi (termin mam na 11, więc już
        za dwa dni). Specjalnie dziś wybrałam się na 2 godzinny spacer, ale skurczy nie
        ma sad tzn są ale takie tyci tyci smile, ale coś tak czuje że to już całkiem
        niedługo (oby tym razem moja intuicja nie zawiodła smile) pozdrawiam
        • mrowka75 Re: duzo śluzu 09.11.05, 00:27
          uuuuuuuuu to chyba już
    • tretus Re: duzo śluzu 09.11.05, 10:29
      Hej!
      Wiem, że czekasz na wielką chwilę i dziewczyny ttutaj prorokują, ale ...
      Ja tak miałam dwa tygodnie temu i co??? I się uspokoiło i cisza, mały chyba
      jednak spasował, także z tą RYCHŁOŚCIĄ akcji po odchodzeniu zwiększonej ilości
      śluzu to różnie bywa.
      • goshas3 Re: duzo śluzu 09.11.05, 10:47
        jak nie jest podbarwiony krwią to raczej nic nie oznacza, no oprócz tego,że
        poród sie zbliża. Ale to żadne odkrycie, przecież wszystkie jesteśmy w 9tym
        miesiącu.Ja też więcej "wydzielam" a mój gin mówi enigmatycznie,że to dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka