agnieszka1700 08.11.05, 22:26 jestem w 39 t zauwazylam ze wychodzi mi duzo sluzu co to oznacz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowka75 Re: duzo śluzu 08.11.05, 23:48 Rokuje na rychły poród - może to być czop śluzowy pojawiający się do 2 tygodni przed porodem lub na dzień przed porodem. W 39 tygodniu to już czeka Cię tylko rychły poród. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: duzo śluzu 09.11.05, 00:22 Mi od wczoraj odchodzi koszmarnie dużo, podbarwionego krwią śluzu. poza tym chyba sączą mi się wody, bo wkładki cały czas mokre i niedługo zbankrutuje wymieniając je co chwilke. Jutro mam wizyte (w zasadzie to dziś) i mam nadzieje że coś się zaczyna dziać i że gin mi to potwierdzi (termin mam na 11, więc już za dwa dni). Specjalnie dziś wybrałam się na 2 godzinny spacer, ale skurczy nie ma tzn są ale takie tyci tyci , ale coś tak czuje że to już całkiem niedługo (oby tym razem moja intuicja nie zawiodła ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tretus Re: duzo śluzu 09.11.05, 10:29 Hej! Wiem, że czekasz na wielką chwilę i dziewczyny ttutaj prorokują, ale ... Ja tak miałam dwa tygodnie temu i co??? I się uspokoiło i cisza, mały chyba jednak spasował, także z tą RYCHŁOŚCIĄ akcji po odchodzeniu zwiększonej ilości śluzu to różnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
goshas3 Re: duzo śluzu 09.11.05, 10:47 jak nie jest podbarwiony krwią to raczej nic nie oznacza, no oprócz tego,że poród sie zbliża. Ale to żadne odkrycie, przecież wszystkie jesteśmy w 9tym miesiącu.Ja też więcej "wydzielam" a mój gin mówi enigmatycznie,że to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś