justin301 17.04.06, 20:44 w tę środę w Real no i w gazetce na opakowaniu jest napisane slowo "new" czy w związku z tym są to te nowe? Napiszciemi, bo ma w planie kupić z 3 paki. a ta cena to za jumbo paczki oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninjo Re: pampki po 38,95 zł 17.04.06, 20:55 jumbo packi za 38,95 zl? i do tego nowe??? wow justin a czy wiesz czy ta promocja tylko w srode czy caly tydzien? dajcie znac, jak kupicie czy rzeczywiscie sa nowe, pls Odpowiedz Link Zgłoś
justin301 Re: pampki po 38,95 zł 17.04.06, 21:24 Tylko w środę. Niw eim czy będą nowe, w gazetce na opakowaniu jest napis new - mnie się nie udalo jeszcze kupić nowych i nie wiem jak to jest czy na tych nowych byl ten napis czy nie - no i nie wiadomo jakie będa w końcu w sprzedaży. Ja niestety jak pojadę to dopiero wieczorem. Oczywiście mam w domu zapas z ostaniej promocji - 3 jumbo paczki ale w tej cenie bym jeszce coś dokupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
monismonis Re: pampki po 38,95 zł 17.04.06, 21:53 A nie wiesz może czy ta promocja jest w tez w Warszawie? Właśnie weszłam na strone reala i kurcze tam nic nie ma o tej promocji Odpowiedz Link Zgłoś
justin301 Re: pampki po 38,95 zł 17.04.06, 22:00 Na stronie Reala jest stara gazetka do 15.04 czyli już nieaktualna. Mam nadzieję, ze promocja jest w całej polsce, a moze zadzwon do sklepu w wawie i zapytaj po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
monismonis Re: pampki po 38,95 zł 17.04.06, 22:06 Nowłaśnie chyba tak zrobie mam nadzieje że w Warszawie tez bedzie taka promocja ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek81 Nowe Pampki -jak rozpoznać:) 17.04.06, 22:49 Ja nie w sprawie promocji w Realu, ale nt.nowych pampków. Otóż stałam kiedyś w Tesco i oglądałam kilka opakowań "4" jumbo z każdej strony -no i faktycznie po opakowaniu nie ma możliwości ich rozróżnić, ale! jest na to inny sposób Na dłuższch bokach opakowania są białe paski (na których wytłoczona jest m.in.data produkcji) o spod nich prześwitują obrazki z pieluszek. W nowych obrazki są inne i ktoś kto kupował zawsze stare pampki bez problemów je odróżni. Mnie się właśnie w ten sposób udało nabyć nowe pampy -bardzo fajne zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k kasiulek 18.04.06, 08:24 ja tydzień temu poszłam od tesco kupić pampki. Akurat wyładowywali z palety dostawę. Oglądałam chyba z 5 minut te opakowania bo też zobaczyłam ze tak można sprawdzić. I nic. Nie było takich więc kupiłam huggisy z gumkami. Odpowiedz Link Zgłoś