Dodaj do ulubionych

mam inne dziecko...

24.07.06, 16:10
Normalnie mój Michałek zmienił się bardzooo jest tak spokojny (odpukać by nie
zapeszyć...) że mam wrażenie że mam inne dziecko.... śpi dobrze często nie
marudzi, zły jak głodny, poza tym "tylko delikatnie wzywa" jak mu się
nudzi... SZOK!!! (może dlatego że dałam sobie spokój z kamieniem piersią, bo
tego było jak na lekarstwo)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gosiunia333 Re: mam inne dziecko... 24.07.06, 21:24
      hej, moj Misiu tez jest nie do poznania, ale to dlatego ze bierze nowe krople,
      chyba, i kazdego dnia boje sie ze powroci tamten diabelek, a ile ma Twoj
      Michalek, moj jest z 7 maja, pozdrowionka
      • aniatomek3 Re: mam inne dziecko... 24.07.06, 21:30
        mój z 9 maja i właśnie sam usypia w łóżeczku...
        Pozdrawiam
        Ania
        • gosiunia333 Re: mam inne dziecko... 24.07.06, 21:38
          moj zawsze sam usypial wieczorem, w ciagu dnia dawal popalic, a teraz je co 4
          godziny, cala noc przesypia do 7 i jest nie do poznania, a przezywalam koszmar,
          stwierdzilam ze juz wiecej dzieci nie chce, a skad jestes ??
          • aniatomek3 Re: mam inne dziecko... 25.07.06, 13:40
            mój nie śpi całej nocy niestety śpi z 1 przerwą o 3-4.
            Jestem z Katowic
    • goniag1978 Re: mam inne dziecko... 25.07.06, 11:34
      czesc moj Szymus tez z 7 maja karmilam go piersia prze poltora miesiaca i
      myslalam,ze mam marudne dziecko i nerwowe ,od miesiaca karmie go butla dziecko
      jest usmiechniete spi po 6 - 8 godz i ja dzieki temu tez jestem szczesliwsza
      • dsz27 Re: mam inne dziecko... 25.07.06, 13:32
        Dziewczyny mój Kuba też jest z 7 majasmile Od samego poczatku nie daje nam jakoś
        specjalnie w kość. W dzień to zalezy od jego humorku, czasami praktycznie nie
        śpi a czasami ucina sobie 3,4 godzinne drzemki. A wnocy jest boski. Kapiel ok
        21-ej, potem usypianie (max do 30-40 minut) a potem spi tak do 3,4 rano. Potem
        papu i przewijanie no i znowu spanko! i Tak do 6,7. Więc nie narzekam jak widać!
        • karlis76 Re: mam inne dziecko... 27.07.06, 09:54
          moja córcia Maja urodzona 8 maja smile ja dokarmiam butlą i troszeckze jeszcze
          daje pierś ale jak czytam wasze posty to coraz bardziej mysle o tym zeby
          przejsć całkowicie na butle.
          Od dawna czuje, ze mała cierpi wieczorami przez mleczko z moich piersi -
          niestety mała czasami nawet przez bluzke łapie piers tak jej sie domaga toteż
          raz po raz ja dostanie bo mama zmięknie ....
          • aniatomek3 Re: mam inne dziecko... 27.07.06, 10:01
            Wiesz miałam straszne opory by przejść na butlę i tak to lubiłam i Michałek tak
            pięknie się tulił do mnie. Teraz iem że dobrze zrobiłam, skoro już tak u mnie
            jest że nie mogę karmić tylko piersią (a z tego powodu jestem wściekła, że inni
            mogą a ja nie). Michałek stał się bardzo pogodnym dzieckiem, sam usypia i sam
            potrafi się długo bawić a towarzystwo uwielbia również. Nie pomyśl że chcę Cię
            przekonywać - nie chcę absolutnie namawiać. Też mi się wydawało, że Michałek
            musi mieć cyca żeby się uspokoić itd. Teraz widzę że bez cyca też potrafi i
            nawet tak jak pisałam jest dużo pogodniejszy i wogóle jakby inne dziecko...
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka