Dodaj do ulubionych

Rozkład dnia

25.09.06, 13:30
No właśnie jak w temacie jak wygląda rozkład dnia Waszych pociech?
Obserwuj wątek
    • k_maja Re: Rozkład dnia 25.09.06, 13:54
      7.30 pobudka i śniadanko; do łóżeczka i śpimy dalej do 10 mniej więcej. Do 11.00
      karuzelka, mata, itp. ; 11.00 jedzonko i do łóżeczka - karuzelka aż do zaśnięcia
      kolejnego. Pobudka ok.12.30 /13.30- często bawi się sam w łóżeczku jeszcze z pół
      godzinki, potem mata, leżenie na brzuszku itp. Ok 14.00 obiadek (słoiczek +
      mleczko ile chce) i do wózka - spacerek (zwykle dość szybko zasypia) - do 16.30
      (czasem trzeba wyjąć z wózka , bo się nudzi). Przed jedzeniem jak zwykle
      brzuszkowanie; ok. 17.00 jedzenie i potem czasem jeszcze wózek i spacerek a
      czasem nie. Jeśli wózek to się jeszcze zdrzemnie,a jeśli nie to najczęściej nie
      śpi już do kąpieli. Jeszcze ok.19.30 mleczko, no i potem już kąpiel ok.21.00 Po
      kąpieli jedzonko i o 22 śpimy. Pod wieczór to już sie muszę nieźle
      nagimnastykować, żeby go zająć, bo zmęczony i znudzony. Zwykle tańczymy sobie do
      muzyczki z radia w razie kryzysu, a po 20 przychodzi tata ze świeżymi siłami i
      przejmuje małego smile
      • kapuhy_a Re: Rozkład dnia 25.09.06, 21:40
        U mnie inaczej...JA:pobudka 5.50,myję się,robię śniadanko dla mnie do
        pracy,ubieram się czeszę i maluję(niestety muszę bo brano mnie za gówniarę z
        gimnazjum)...ok.6.45 budzę Kapustkę.Chwilkę się pośmiejemy,pogadamy i czas na
        ubieranie.Ok.7.10 wyruszamy z domku do "żłobka"(znaczy do babci).JA:jadę do
        pracy do 13.10. KAPUSTKA W TYM CZASIE:8śniadanie i drzemka do 9-9.30,potem
        zabawa na macie,oglądanie obowiązkowe kwiatów,znów mata i zabawki.o 12.00
        jedzonko i o 12.30wyrusza po mamę do pracy.W tym czasie drzemka...czasem się
        budzi więc moja mama przynosi ją do mnie do klasy(dzieci czekają na
        malutką)..jeśli śpi to czekają z wózkiem przed szkołą...potem wracamy do
        domku.ok 14 JA szykuję obiadek mała się bawi...15obiad Lenki.i zabawa do
        16,potem pół godz drzemki i spacer ok17 powrót do domku i kąpielok
        19.30,mleczko z kaszką i spanie od 20.30 czasem wcześniej.Pobudka nocna ok 4
        rano na mleczko i buziaki....niestety nie udało mi się ominąc jedzenia nocnego :
        (

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka