lesny.elf 12.10.06, 12:53 Które dania i deserki ze słoiczków smakują Waszym maluchom najbardziej?Niektóre dzieci już je zajadają, więc może mają swoje ulubione. Mojej małej póki co najbardziej chyba smakuje dynia z ziemniakiami Hippa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni755 Re: ulubione słoiczki 12.10.06, 13:51 mojej podobnie choć chętnie je też zupke marchewkową z warzywami. Deserki jej nie podchodzą chyba, ze banany z morelami z Hippa Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1976 Re: ulubione słoiczki 12.10.06, 14:00 Jeśli chodzi o jedzonko ze słoiczków to Filip najbardziej lubi dynię z ziemniakami z HIPPA Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: ulubione słoiczki 12.10.06, 15:07 Może w ogóle dzieci lubią dynię z iemniaczkami, bo ja ajk sama zrobiłam takie danie z ziemniaczków i dyni to Weronice tez bardzo smakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia231 Re: ulubione słoiczki 12.10.06, 16:06 Sebstianek ogólnie to nic nie lubi, wszystko muszę mu wciskać prawie na siłę. Mniej muszę mu wciskać dynię z ziemniaczkiem lub jabłkiem (zarówno kupowane jak i zrobione przezemnie), do zupek również powoli zaczyna się przyzwyczajać. NAtomiast wszelkie deserki wypluwa niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
emmilka ziemniaki, dynia i marchewka 12.10.06, 17:53 no prosze, to pewnie sporo dzieci tak lubi jak Erw - dynia z ziemniakami HIPP, marchewka z Bobovity, dzis jedlismy nowosc - brokuly z Gerbera Co do jablek - ssie moje jabłko gatunek lobo, slodsze niz ze słoiczka. Jadł tez morele z HIPP, ale przeczytalam, ze w nich tez jakis grysik czy cos. A czy tez macie takei wrazenie, ze w zaleznosci od firmy sa inne smaki nawet tego samego? Mamy zielone swiatło na zupki jarzynowe i nabylam HIPP i Gerber. Hipp jest z kalafiorem... zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
floraservice Re: dynia z ziemniakami to prawdziwy hicior... 12.10.06, 21:50 ... Gunio wcina, aż mu sie uszy trzęsą . No i na szczęście nic mu po tym zestawie nie jest. Na razie marchewki (tak w soczkach jak i zupkach) unikamy jak ognia, bo go straszliwie brzusiu bolał. Tyle, że wybór bezmarchewkowych zupek jest maaardzo marny. Wyszukałam szpinak z ziemniakami, brokuły i jakąś trzyskładnikową, ale już nie pamiętam jaką... My się przymierzamy do mięska... przecież juz wkrótce syncio skończy sześć miechów, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
martinka74 Re: dynia z ziemniakami to prawdziwy hicior... 13.10.06, 08:31 moje dziecko jest akurat niewybredne i kazdy sloiczek jest rewelacja i kazdego za malo, ale jak moze jesc ta dynie z ziemniakiem, to juz go cale nie rozumiem, bo sprobowlam tego specjalu i to jest naprawde okropne Odpowiedz Link Zgłoś
moniak13 Re: ulubione słoiczki 13.10.06, 18:32 Zupki dalej testujemy, a ulubiony deserek to jak dotychczas starte na mus slodkie, surowe jablko. Ale ja tez jestem jablkozerca, wiec pewnie to po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jusia111 Re: ulubione słoiczki 13.10.06, 19:19 u nas też dyni numer 1. A ja jak ją powąchałam, to zaczęłam oglądać ten słoik, czy nie jest przeterminowany... Ale Hani ulubiony Odpowiedz Link Zgłoś
topola4 Re: ulubione słoiczki 14.10.06, 16:39 Zdecydowanie dynia z ziemniakami Hipp. Lubi też marchewkę, ale ma potem problemy żołądkowe. Nie smakują natomiast jabłka. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia25 Re: ulubione słoiczki 15.10.06, 21:20 Wszystkie deserki, ktore dotad podalam byly hiciorem )).Az mu sie uszy trzesly. Natomiast dynia z ziemniakiem (ta z paczki hippa) wogole Bartkowi nie podeszla. No i soczkow sloikowych tez nie papusia chetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: ulubione słoiczki 15.10.06, 21:29 Julek też raczej z tych wszystkożerców, lubi wszystko ale najbarziej chyba jabłko z czarnymi jagodami, zwykle po obiadku daje mu raz na kilka dni pół sloiczka a drugie pół zostawiam na następny dzień (jagody w zadużych ilościach zatwardzają) i wtedy jest afera bo Jul najchętniej zjadłby ten słoiczek do końca i jeszcze kilka następnych na raz Jedyne co mu jakoś tak mniej smakowało to brokuły ze słoiczka, jutro robię test z gotowanymi przeze mnie w zupce jarzynowej. Odpowiedz Link Zgłoś