28.01.07, 12:37
Witam! Mysle o zakupie patrykowi takiego namiotu
www.allegro.pl/item158237469_rewelacyjny_domek_namiot_super_prezent_dla_dziecka.html
lub takiego
www.allegro.pl/item161059658_namiot_cars_podkladka_cars_wysylka_0zl.html
Myslicie że to fajna zabawka dla 1.5 roczniaczka? może macie coś takiego?
Obserwuj wątek
    • karynk Re: Namiot! 28.01.07, 13:15
      Ten pierwszy jest wysoki, ma 116 cm (jeśli dobrze czytam z opisu) wiec co domu
      może być za duży, a żeby czekał do wiosny... aż wystawisz do ogródka. Nie ma to
      sensu.
      Ten drugi - nie mam zdania.
      My mamy cos na ten gust
      www.allegro.pl/item159144209_super_namiot_domek_z_tunelem_dla_dzieci_fv_gw.html
      Z tym, że bez tego kwadratowego domu, tylko ten z prawej i tunel.
      Ale i tak Mikołaj bał się do niego wejść. Więc spakowany.
      Jak masz możliwość poobserwuj u znajomych czy w sklepie, czy chętnie do niego
      wchodzi.
    • moopsenia Re: Namiot! 28.01.07, 21:07
      Pomysł kupna namiotu jest jak najbardziej trafiony. Własnie wczoraj byliśmy w
      odwiedzinach u prawie trzyletniego braciszka ciotecznego, który ma namiot
      rozłozony w pokoju. Jasiek dosłownie "wariował" ze szczęścia włażąc do niego na
      czworakach, stając w nim, czy dając mi przez okienko buziaki. Może i dobre
      towarzystwo tak na niego wpływało (Jaś jest jedynakiem), ale inne zabawki nie
      wywołały w nim takiej euforii jak namiot.
      • kaliaa Re: Namiot! 28.01.07, 22:27
        my mamy poki co ikeowski tunel, mala roznie raz sie nim bawi i wlazi do niego a
        innym razem sie boi, takze ja jeszcze sie wstrzymam z zakupem takich "domkow"
    • wandalina Re: Namiot! 29.01.07, 14:57
      Mysle, ze pomysl bardzo dobry: moja corka lubi sie bawic w kartonowym pudle z
      otworami na okna i drzwi, a jak dopadnie plastkowego domku w sklepie, to nie
      moge ja wyciagnac. Chce jej kupic namiot, ale te na allegro nie są zbyt
      estetyczne. Dawniej byly ładne domki z namalowanymi kwiatuszkami w oknach,
      kominem etc., ale nie widze ich nigdzie.
      • magalik Re: Namiot! 29.01.07, 15:16
        u nas sprawdza sie super, ale mamy wigwam+tunel+namiot iglo. kosztowalo na
        allegro nowe ok 73zl chyba. Natalka do namiotu wlazi, wciaga tam miski i sie bawismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka