anulkas86 23.03.07, 20:39 Myślę sobie tak o wakacjach, lecie i wogóle pięknej pogodzie i zastanawiam się kiedy (tzn. w jakim wieku) dzieci zaczynają się bawić w piaskownicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agakapcia Re: Piaskownica? 23.03.07, 20:43 hi...hi.. dobre pytanie bo mój jasiek puszczony na parkiet zbiera wszystkie ziarenka piasku i zjada ... z piaskownicą nie poszło by mu tak łatwo .. hi..hi pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
magdakur Re: Piaskownica? 24.03.07, 14:30 mój maluch tydzień temu poszedł do żłobka (opiekunka nas zostawiła, bo ma dużo załatwiania swoich spraw...). Pytałam o wychodzenie maluszków na spacerki - powiedzieli, że jeśli maluszek śpi, to jest w wózeczku, ale jeśli nie śpi - jest prowadzony za rączki do piaskownicy i tam się bawi Mam tylko nadzieję, że piach w tej piaskownicy nie jest wykorzystywany przez kotki Pozdrawiam Magda i Tymonek Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: Piaskownica? 24.03.07, 21:14 W takim razie chyba kupię małemu na lato taką nie dużą piaskownicę przed dom. Koniecznie z przykryciem, bo właśnie mam dwa koty w domu i na pewno miałyby ogromną uciechę z tej piaskownicy małego Odpowiedz Link Zgłoś