Dodaj do ulubionych

kto jeszcze nad morzem?

19.05.07, 17:52
nie zdążyłam zapytać buska_77 zanim wyjechała nad Bałtyk dokąd dokładnie
jedzie... a kto jeszcze jest / wybiera się nad morze? Ja poszukuję
towarzystwa w Trójmieście, najlepiej w Sopocie...
Obserwuj wątek
    • dragonflyyy Re: kto jeszcze nad morzem? 19.05.07, 23:03
      Ja spędze ok. 2 miesięcy w Koszalinie, koło Mielna jade sobie do rodziców
      odpocząc
      • mikasara Re: kto jeszcze nad morzem? 21.05.07, 11:22
        cześć! ja jestem z Żabianki, więc mamy niedaleko. teraz jest łądna pogoda i
        zamierzamy jeździć już na plażę! możemy się spotkać!
        • donzab81 Re: kto jeszcze nad morzem? 21.05.07, 14:07
          Myyyyyy w Gdynismile ale ja w takie upały odpadamsad bo żle się czuje,chętnie w
          inną pogodę albo wypad na basen?
        • annazmaria Re: kto jeszcze nad morzem? 21.05.07, 14:17
          chętnie, my właśnie wróciliśmy z plaży (tak żeby największe południowe słońce
          przespać w domku)
          A gdzie najczęściej chodzisz? Pewnie w Jelitkowie, ale w którym miejscu? dla
          mnie wszystko jest ok, chodzę od Gdyni (na granicy z Kamiennym Potokiem) do
          Jelitkowa, a raz byliśmy nawet w Brzeźnie - ale nie na plażowaniu, a na piwku
          (mąż) smile
          Miło byłoby się spotkać
          Pozdrawiam,
          ania z kubą
          • annazmaria oczywiście poprzedni post do mikasara;) 21.05.07, 14:17
          • mikasara Re: kto jeszcze nad morzem? 22.05.07, 10:09
            cześć annazmarią! my wychodzimy po 11 z domu, ale możemy spóbować np. jutro
            wyjść trochę szybciej. możemy się spotkać na ścieżce przy plaży. ja w stronę
            Sopotu, a Ty Jelitkowa. myślę, że najlepszym sposobem rozpoznania się będzie
            wózek. jeśli Ci to odpowiada to umówmy się na jutro. na priva podam Ci mój nr
            gg.
            • annazmaria do mikasara 22.05.07, 13:44
              hej,
              niestety jutro odpada bo idziemy wyjątkowo na basen do Aquaparku (odrabiamy
              zajęcia z niedzieli) więc moze we czwartek? jeśli nadal bedzie plażowa pogoda...
              jakby co pisz prosze raczej maila na adres annazmaria@poczta.onet.pl (z gg nie
              korzystam)
              My mamy Inglesinę w biało-granatową krateczkęsmile Kuba jest super
              przystojniakiem, a ja niewysoką blondynką
              • mikasara Re: do mikasara 22.05.07, 19:06
                ok, niech będzie czwartek. skontaktujmy się jeszcze w czwartek rano. około 10 -
                to będzie wiadomo jaka pogoda i o której uda mi się wyjść.
                może ktoś jeszcze dołączy?
                • annazmaria Re: do mikasara - plaża w czwartek 24.05.07, 09:27
                  witaj we czwartek,

to co, termin aktualny? myślę że pogoda jest ok na spacer nad morze, najwyżej
                  cieplej ubierzemy maluchy.
                  Daj znać o której bedziesz wychodzić, my od 10tej jesteśmy elastyczni.
                  Może spotkajmy się w okolicy wejścia Gdańsk 78, to jest koło hotelu Marina?
                  najbliższe wejścia w stronę Sopotu są oddzielone od ścieżki taką wysoką na 30cm
                  deską, będzie nam trudno z wózkami...
                  • mikasara Re: do mikasara - plaża w czwartek 24.05.07, 09:46
                    hej! postaram się wyjść gdzieś o 10.30. 20 min z Żabianki do Jelitowa i potem
                    będę szukać wyjścia 78. nasz wózek to Mutsy - ciemnogranatowe. może być
                    rozłożona biała parasolka. mam krótkie włosy - obecnie też blond. do zobaczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka