aj-a 04.11.07, 08:17 wczoraj mnie Misio zaskoczył, położyłam go spać i poszłam do kuchni długo coprawda nie pospał i słyszę płacz idę do niego a on stoi w łóżeczku i płacze żeby go wziąć a wredna matka zamiast wziąć dzieciaka to poleciała po aparat żeby zdjęcie zrobić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozenas4 Re: chwalę się stoi!!! 04.11.07, 09:40 brawo dla Małegopewno wszystkie mamy tak reagują i jak coś nowego to zaraz zdjęcia.ja przynajmniej tak robie a widok super jak własne dziecko samo stoiDD Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 Re: chwalę się stoi!!! 04.11.07, 12:02 muszę się przyznać, że też bym tak zrobiła synkowi gratulujemy nowego wyczynu, my jeszcze na ten moment czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 U mnie takie same reakcje :) 04.11.07, 13:01 Gratulacje kolejnego kroku w "doroslosc" Odpowiedz Link Zgłoś
buns Re: U mnie takie same reakcje :) 04.11.07, 17:11 Gratulacje!!! Nasza Aga stanęła sama w łóżeczku ponad miesiąc temu (najpierw stawanie, kilka dni później raczkowanie i samodzielne siadanie) - też nie wiedziałam czy robić zdjęcia, czy dzwonić do męża Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: chwalę się stoi!!! 04.11.07, 21:56 WOW!!!! to gratulacje! Filipek jeszcze nie stoi ale chyba juz obnize kategorycznie lozko na najnizszy poziom, bo widze ze nie wiadomo nigdy kiedy zacznie stac Odpowiedz Link Zgłoś