mika0078 19.02.08, 11:58 Witam!!! Ja nigdy nie mialam problemow z cesą,a teraz tragedia.. W pierwszej ciazy tak nie bylo. Czy WY tez tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia_s Re: Problem z cerą!!!! 19.02.08, 12:06 ja zauwazyłam u siebie dużego pryszcza na brodzie a nastolatką już nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
dworska1 Re: Problem z cerą!!!! 19.02.08, 13:25 Mi zrobiły się straszliwe pryszcze na policzkach i czole. Pocieszam się tym, że w ciąży z Mileną w pierwszym trymestrze wyglądałam identycznie, a w drugim cera sama mi się naprawiła, znacznie przewyższając jakoscią stan przed ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
olensia Re: Problem z cerą!!!! 19.02.08, 13:48 w pierwszej mialam straszna cere, po obu stronach nosa mialam takie krosty ktore razem sie laczyly w jedna calosc, a pozniej robily sie strupy, to bylo naprawde ochydne. Pozniej przeszlo i od 3 miesiaca bylo juz super. Teraz wyskoczy mi czasami cos na czole i to wszystko... Ja niczym nie moglam tego zlikwidowac i lekarz mi kazal zostawic to w spokoju, bo jak twierdzil jestem w ciazy i niedlugo samo zniknie - mial racje... Odpowiedz Link Zgłoś
mika0078 Re: Problem z cerą!!!! 19.02.08, 16:25 a ja mam troszke na brodzie i czole mam nadzieje ,ze to tylko 1 trymestr... Odpowiedz Link Zgłoś
humusia Re: Problem z cerą!!!! 19.02.08, 17:43 Niestety tez tak mam i to o dziwno od połowy cyklu, myślłam ze jak zajdę tzn jak ju zaszłam w upragnioną ciąże to zniknie, ale niestety nie...czuję się jak nastolatka, jest co prawda lepiej, ale mnie to wqrza oby szybko zeszło Odpowiedz Link Zgłoś
e-millie Re: Problem z cerą!!!! 20.02.08, 08:33 ja też niestety w obu ciążach miałam problemy z cerą, największe w pierwszym trymestrze, potem było już w porządku. teraz też moja cera znacznie się pogorszyła, jak będzie naprawdę źle, to sięgnę po kurację, ale na razie czekam... Odpowiedz Link Zgłoś