thaigirl 27.02.08, 11:10 Czy ktoś używał? wiem ze sa dwa rodzaje: takie zółte i takie bardziej kolorowe (nazw nie pamiętam). Powiedzcie jakie miałyście odczucia - dobre to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuta_s Re: Pieluchy z Rossmana 27.02.08, 11:37 używam od samego początku i jestem z nich bardzo zadowolona, teraz nosi rozmiar 4 od 7 kg nazywają się Baby Diapers, i są w żółtym opakowaniu, polecam, bo to niedrogie pieluchy, nawet jak Ci się nie sprawdzą to nie szkoda Ci będzie resztę wywalić. Moja Basia nigdy się w nich nie przesikała, nigdy te nie miała odparzeń, (odparzenia miała po pielucha happy, notorycznie przesikana w pampersach, nawet po pół godzinie od założenia, do tego stopnia że mam na te pieluchy "alergie") Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl Re: Pieluchy z Rossmana 27.02.08, 12:07 O no to super. To dzisiaj kupie te zółte. I spróbujemy. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
estel7 Re: Pieluchy z Rossmana 27.02.08, 12:39 My używamy od początku - ale ja mam czerwone - chyba je bardziej lubię - różnica w cenie minimalna. Też 4ki. Fajne są - takie bardzo naturalne i niewiele chemii w sobie mają. Nigdy problemów nie było a używaliśmy bo te dla noworodków były mniejsze niż pampersy czy jakieś inne ii nie spadały Pawłowi z tyłka ) i tak juz zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 Re: Pieluchy z Rossmana 27.02.08, 12:58 my ostatnio też kupiliśmy pierwszą paczkę babydreams różowe 4+ (9-20kg) bardzo ładnie przylegają i raczej nie ma szans żeby przesikać jestem zadowolona z nich tylko raz się zdarzyło, że jak mały dużo nasikał (pewnie też moja wina bo długo był nieprzewijany) to wyszło trochę tej galaretki z pampersa i ciężko było mi ją zgarnąć z pupy i siuraka Odpowiedz Link Zgłoś
panda78 Re: Pieluchy z Rossmana 27.02.08, 19:34 ja już od dawna kupuję pieluchy z rossmana czerwone, bardzo jestem z nich zadowolona. na dzień sprawdzają się super, jednak na noc zakładam Wojtkowi pampersy, bo moim zdaniem są bardziej chłonne. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: Pieluchy z Rossmana 07.04.08, 17:04 a używacie tych zakładanych jak majtki? Odpowiedz Link Zgłoś