Dodaj do ulubionych

Buty za kostkę?

15.03.09, 15:25
jakie buty chcecie kupić swoim luciakom na wiosnę? Dalej z
uszytwanianą kostką czy takie przed kostkę?
Ja chyba przed. Mały już biega, więc...
A tak wogóle to gdzie można dostać ładne buty? ja dzisiaj obeszłam
CCC, Smyk, Cocodrillo, Deichmana, Bartka i nie ma nic ładnego, buuu
Obserwuj wątek
    • ziena77 Re: Buty za kostkę? 15.03.09, 17:45
      Ja w sumie sie jeszcze nie zastanawialam nad butami. Chyba tez bede myslala o
      takich przed kostke.
    • polka_80 Re: Buty za kostkę? 15.03.09, 21:23
      my też jeszcze nie mamy ani butów ani pomysłu sad(((((
      • bocianowa Re: Buty za kostkę? 18.03.09, 14:19
        A Ja już upatrzyłam sobie butki za kostkę Elephant w Daichmanie, cena 129 zł.
        Ja jestem za butami za kostkę. Mam przykre doświadczenie ze starszą córką,
        aktualnie chodzimy we wstrętnych, sztywnych wkładkach, obrzydliwych butach
        ortopedycznych, córka się męczy i w ogóle. Chodziłam z Nią po lekarzach przez
        lata i nikt nic nie powiedział, że coś jest nie tak, a więc krótko chodziła w
        wysokich butach, a teraz łapią sie za głowę, "gdzie Pani była do tej pory?", jak
        córka zaczęła narzekać na bóle...ech duzo by opowiadać, szkoda mi już nerwów.
        Teraz jestem troszkę ostrożniejsza.
        Wiem, że nie można tak przekładać, że teraz może być tak samo z synem, ale nie
        chce znowu mieć wyrzutów sumienia, że czegoś nie zrobiłam, pochodzi jeszcze w
        wysokich butkach jak najdłużej się da, ponieważ, z tego co się orientuję, firmy
        obuwnicze, produkujące normalne buty dla dzieci, stopniowo w miarę wzrostu
        rozmiaru "obniżają kostkę" w butach. W związku z tym i My stopniowo będziemy
        mieli niższe buty.

• pinacolada77 Re: Buty za kostkę? 30.03.09, 10:38
          Bocianowa?
          a co było twoje córeczce?
          Moja Marysia "brzydko"stawia jedną nóżke (do srodka) opini jest 100- łaczni z
          tym ze wszytsko wroci do normy trzeba czasu do 4 roku.
          Chodziala ciagle na boso - w koncu kupilam jej takie papucie "ortopedki" w
          bartku i od razu łądniej chodzi.
          Chyba na wiosne tez zdecyduje sie na takie za kostke.
          • reninka72 Re: Buty za kostkę? 30.03.09, 15:21
            > Moja Marysia "brzydko"stawia jedną nóżke (do srodka) opini jest 100- łaczni z
            > tym ze wszytsko wroci do normy trzeba czasu do 4 roku.

Wlasnie. Wyobrazcie sobie, ze w Stanach w ogole nie ma butow za kostke! Jedynie
            europejskie importy, np. Ecco, sa wysokie. Wszystkie dzieciaki (lacznie z moim)
            chodza od malego w najzwyklejszych butach i jakos nie maja problemow. Tak, ze ja
            jestem zdania, ze buty za kostke nie sa konieczne.
            • bzik83 Re: Buty za kostkę? 30.03.09, 18:55
              ja jestem za tymi przed kostkę i takie od zawsze ma mały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka