IP: *.* 08.10.02, 09:38
Witam wszystkie Mamy i Maluchy.Mam pytanie, czy ktos moze mi powiedziec gdzie mozna w Warszawie kupic kojec dla blizniakow?Mamy w domu kojec po pierwszej wnuczce tesciowej ale w nim chlopcy nie moga sie nawet odwrocic z pleckow na brzuszki i odwrotnie.Chlopcy maja juz 7 miesiecy i sa bardzo ruchliwi...
Obserwuj wątek
    • Gość: asia_t Re: Kojec IP: *.* 08.10.02, 11:05
      My kupilismy kojec na Allegro... taki kwadratowy, wiekszy, chlopcy jak w nim siedza,maja sporo miejsca na mase zabawek. Ale nie moge powiedziec, zeby bylo to ich ulubione miejsce zabaw, juz nawet łóżeczka są lepsze, byle razem! AsiaT
      • Gość: Monika25 Re: Kojec IP: *.* 10.10.02, 11:55
        Mieliśmy pożyczony duży kwadratowy kojec, ale korzystaliśmy z niego krótko, bo chłopcy nie chcieli w nim siedzieć. Póżniej zagrodziliśmy kawałek pokoju uniemożliwiając dostęp do szuflad,szafek itp. Takie rozwiązanie bardziej Krzysiowi i Kubie odpowiadało, bo mogli się w miarę swobodnie przemieszczać.Pozdrawiam Monika
    • Gość: Agnieszka_J. Re: Kojec IP: *.* 11.10.02, 22:45
      Elwirka, u nas kojec kompletnie się nie sprawdził - dzieci były zbyt ruchliwe, by zgodzić się w nim siedzieć. Kojec tolerowały wyłącznie na balkonie, co było bardzo przydatne - w ;ecie mogłam je wystawić na chwilę same na balkon w kojcu - jest to bezpieczne urządzenie, choć chyba niekochane przez dzieci. Acha, pojedynczo tolerowały kojec, razem absolutnie. Pozdrawiam, AgnieszkaJ
    • Gość: zadowolona Re: Kojec IP: *.* 16.10.02, 09:03
      witaj EluPrzepraszam, ze ja z zupelnie drugiej strony. Czy taki kojec jest rzeczywiscie potrzebny. Po pierszy chlopcy poczuja sie jak kroliki, a po drugie zagracisz sobie mieszkanie. Z autopsji wiem, ze lepsze wyniki daje zabezpieczenie potencjalnych niebezpieczenstw; kuchni, schodow etc, niz ograniczenie ich wolnosci. Pozdrawia, Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka