olszanka 21.05.04, 13:59 Zapraszam na forum Fajne Mamy, gdzie można podyskutować o problemach dzieciowych i nie tylko www.fajnemamy.makramar.com/index.php mama Adasia przedszkolaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abakus2 Re: Forum dla wszystkich mam 21.05.04, 14:46 A tu nie jest wystarczająco fajnie?? Czy masz kompleks władzy moderacyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
olszanka Re: Forum dla wszystkich mam 25.05.04, 11:26 To jest tylko propozycja i nie wszyscy muszą z niej korzystać. Ale Ty jak widzę też nie omieszkałaś zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
agastaga Re: Forum dla wszystkich mam 25.05.04, 17:30 a ja zamierzam tam zaglądać, tylko wpuścić mnie nie chcą Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Forum dla wszystkich mam 25.05.04, 18:47 Ja się zapisałam, to trochę trwa od zarejstrowania do momentu kiedy się można zalogować. Miło, że się tam spotkamy zawsze raźniej! Tylko zarejestrowałam się pod innym nickiem, ale chcę wrócić do tego... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agastaga Re: Forum dla wszystkich mam 25.05.04, 21:34 Już mnie chcą!!! Do "napisania". Aga Odpowiedz Link Zgłoś
alicjagrabowska Re: Forum dla wszystkich mam 26.05.04, 18:57 Aniu,nie mogę się za bardzo dostać na to forum(((( Odpowiedz Link Zgłoś