magda8867 24.10.06, 15:20 Pani POZNANOC powinna być usunięta z forum gdyż nie rozumie jego celowości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poznanoc Re: do administratora! 24.10.06, 18:17 Widzisz, administrator chyba zasnął... A może jednak uznaje, że moja działalność jest bardzo wychowawcza? Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga1 Re: do administratora! 24.10.06, 18:22 usunąć trzeba tą panią, koniecznie! poznznoc, nie martw się, jak zasnął to się obudzi. a tak przy okazji, alt+u= €. Odpowiedz Link Zgłoś
vharia Re: do administratora! 24.10.06, 18:30 Mała korekta: usunięcie poznanoc nic nie da, potrzebny jest ban na IP, ale to napewno "góra" wie sama Odpowiedz Link Zgłoś
poznanoc Re: do administratora! 24.10.06, 19:14 vharia, Słonce, gdyby administrator chciał skasowac mój wątek - już by to zrobił Zapewniam cię... Mam w tej materii pewne doswiadczenie Ale jak widzisz moja działalnosć nie jest szkodliwa, bo: 1. nikogo tak naprawdę nie obrziłam; 2. jak widzisz bardzo ożywiłam to forum; 3. oprócz wymyslonego tematu, moje spostrzeżenia są widać trafne, skoro administrator nie reaguje. Za ewentualne błędy - wybaczcie, nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubisia Re: do administratora! 24.10.06, 19:23 wiecie co,śledzac od czasu do czasu to forum bywają gorsze temety i nikt ich nie usuwa.A tak na marginesie ti przecież nikt tego nie musi czytać.Mnie jak coś nie interesuje to nie czytam i administratora nie wzywam bo zdarza się że znikają czasem tematy całkiem niezłe i wtedy to jestem wściekła. Odpowiedz Link Zgłoś
poznanoc Re: do administratora! 26.10.06, 14:22 Oto pierwsza przedstawicielka ZDROWEGO ROZSĄDKU!!! Brawo dla Niej! Jak widzicie temat nie został skasowany, administrator jednak był innego zdania niż "średnia krajowa"... Pozdrawiam Wszystkich Zwłaszcza vharia - oczywiście Nie mam już czasu czytać własnego wątku, ale dzięki za wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak administrator tu nie zagląda 26.10.06, 21:38 uwagi do administracji forum kieruje się tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 lub na adres emailowy: forum.abuse@gazeta.pl poza tym polecam lekture regulaminu i netykiety forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś