dakota123 10.12.07, 12:29 do garow domem sie zajac, dziecmi siedza od rana przed kompem i plodza watki) wlasnie Mlodego polozylam i zas nic nie zrobie tylko nadrabiac zaleglosci bede!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cailee Re: no serca nie macie!!! 10.12.07, 12:32 widzisz dakota, ja to mam takiego patenta: komp caly czas wlaczony i tylko z doskoku dzieciom jesc daje, kupy zmieniam, tylki podcieram i zeby myje. zaraz z doskoku malego poloze, a stary do bajki. i w ten oto sposob jestem na biezaco Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 widzisz kochana 10.12.07, 12:38 tez takiego patenta do niedawna stosowalam ale mi chlop na ambicje wjechal ze zjadlby tamto, sramto to sie unioslam honorem i warze od rana mam juz fasolke po bretonsku golabki robie gulasz wszystko w ilosciach hurtowych se pomroze i z glowy go bede miala a w tym tyg. nocki z kompem moje - maz ma 3 zmiane)) Odpowiedz Link Zgłoś
cailee Re: widzisz kochana 10.12.07, 13:59 a widzisz, bo ja mam na razie jeszcze sporo zamrozonego, do swiat starczy ) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: widzisz kochana 10.12.07, 14:28 po dzisiejszym dniu i mnie do Swiat starczy a potem to co po Swietach zostanie sie bedzie jadlo jednym slowem o zarcie do konca roku nie trza sie martwic)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Re: no serca nie macie!!! 10.12.07, 14:30 ja zaraz lece kuchnie sprzatac. mlody sajgon zrobil w czaie jedzenia obiadu, dopoki mlode spi) Odpowiedz Link Zgłoś
gimel4 Re: no serca nie macie!!! 10.12.07, 14:32 a ja mam znów kompa w domu zepsutego, i tyle mojego, co w pracy zobaczę. Dziś po weekendzie pierwszy raz zajrzałam, a tam znów aferalnie i obrzucającobłotem, o ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
olusia_a Dakota 10.12.07, 14:33 cos Ci mezowie sie zmowili ja przy kompie jak go nie ma bo jak widzi ze forumuje to ma muchy w nosie kiedy ja to wszystko przeczytam Odpowiedz Link Zgłoś
morita11 Re: no serca nie macie!!! 10.12.07, 14:33 Ja tez z doskoku miedzy prasowaniem, gotowaniem a wycieraniem doopy Odpowiedz Link Zgłoś