100ania 15.06.08, 20:20 równe 30 mi dzisiaj stuknęło jeszcze nie wiem, czy to jest powód do radości, ale czasu nie cofnę, więc częstujcie się biszkptem z truskawkami i galaretką, a do tego różne procenty, Karmi i kawa też )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemsi1 100lat 100ani :) 15.06.08, 21:07 i tego czego pewnie potrzebujesz przy bliznikach: cierpliwosci i sił... a poza tym wszystkiego czego sobie zyczysz Buziaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Wódkę stawiam i wszystko inne też :) 15.06.08, 21:20 wszystkiego najlepszego, pociech jak najwięcej w tym krótkim życiu.. ja zaczynam też miewać mieszane uczucia co do swojego wieku, czy to dobrze czy źle.. Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 To Ty nie masz stu lat? ;) 15.06.08, 21:54 Wszystkiego NAJJJJJJJJ!!!!!!! DD Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 STO LAT!!! 15.06.08, 22:12 i nie boj sie tej magicznej liczby, nie jest tak zle wiem to od roku Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: Wódkę stawiam i wszystko inne też :) 15.06.08, 23:01 no kochana wkroczylas wlasnie w najfajniejdza wedlug mnie dekade!!!!! zobaczysz sama gratulacje i zdrowka!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s najlepszego 15.06.08, 23:53 zdrowia radości i miłości ) mnie wizja trzydziechy zdopingowała do zajścia w ciążę)) Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl STO LAT!!! 16.06.08, 09:46 No pewnie, że jest się z czego cieszyć bo ponoć prawdziwe życie zaczyna się po 30-tce! Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka_mocna Re: Wódkę stawiam i wszystko inne też :) 16.06.08, 12:24 No, to wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
gimel4 Re: Wódkę stawiam i wszystko inne też :) 16.06.08, 12:39 bez takich mi tu wątpliwych pytań, gówniaro!!! Oczywiście, że to najfajniejszy czas w życiu kobiety. Nabrała poczucia własnej wartości, jest piękna i wie, jak to pokazać, ma już swoje osiągnięcia w domu i pracy, i jeszcze nie jej strzyka w plecach. Żyć, nie umierać! I cieszyć się! Czego Ci z serca życzę A wódeczkę wypiję na poprawę humoru, który to mój dzisiejszy humor przeczy wszystkiemu, co napisałam, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 NAJLEPSZEGO! :) 16.06.08, 13:04 spełnienia marzeń i oby było tak jak mówią - że życie się zaczyna po trzydziestce PS. ja też za kilka m-cy bede obchodzić taki "jubileusz", ale póki co jeszcze mam "dzieścia" Odpowiedz Link Zgłoś