pia_ 01.02.05, 10:04 Chodzi mi o wersję na DVD - czy wogóle jest taka, czy Mysia jest tylko na kasetach VHS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Szukam Mysi 03.02.05, 22:04 Hej, w Polsce jest dostępna tylko Mysia na kasetach.Chyba że ci ktoś przegra z kasety na płyte , pozdrawiam patatajowa Odpowiedz Link Zgłoś
kulju Re: Szukam Mysi 05.02.05, 22:01 nie wiem dlaczego moj post wykasowano.. ale napisalam pia_ ze ja mam 3 plyty w wersji angielskiej. Moge Ci przegrac (to chyba o to przegranie chodzilo...). Moze napisz wiec na priva, Pozdr, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
anola Re: Szukam Mysi 17.03.05, 00:05 My ściągaliśmy z internetu, nawet sporo się tego nazbierało. Marta uwielbia Mysię. pozdrawiam anóla mama Marty i Dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
justa74 Re: Szukam Mysi 19.03.05, 21:42 Czy możesz zdradzić z jakiej strony ściągnęłaś Mysię? Moja córeczka nałogowo "czyta" książki o tym zwięrzątku. Pozdrawiam,Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
anola Re: Szukam Mysi 20.03.05, 22:58 Nie znalazłam bajek z Mysią na żadnej stronie, niestety. Ściągaliśmy "od ludzi" z pomocą programu eMule. Bardzo pożyteczna rzecz pozdrawiam anóla mama Marty i Dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś