Gość: Becia IP: [62.21.99.104] 62.21.2.* 09.04.02, 11:54 Jakieś dwa tygodnie temu był odcinek z piosenką o Ludmile, co owieczki zgubiła, może ktoś nagrywał i zna słowa. Kuba jest rozczarowany, że nie umie do końca i jeszcze bardziej rozgoryczony, bo mama też nie zna.Pozdrawiam wiosennie, Becia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beattta Re: Teletubisie-piosenka IP: 213.76.12.* 11.04.02, 19:33 Mojej 1,5-rocznej córci, fance Teletubisiów również spodobała się ta piosenka. Powtarzali ją w dwóch kolejnych odcinkach, odtworzyłam nagranie i oto proszę tekst:Kiedyś Ludmiła owieczki zgubiłaNa próżno ich szukałaJuż ich nie szukajA same wrócąPasterko moja małaTo my owieczkiTo my owieczki To my, to my owieczkiJuż ich nie wołaJuż jest wesołaLudmiła moja małaWróciły owieczki do pastereczkiGdy szukać ich przestałaTo do dzieła, możesz już śpiewać Kubusiowi - powinien być zadowolony.PozdrawiamBeata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia Re: Teletubisie-piosenka IP: [62.21.99.104] 62.21.2.* 11.04.02, 20:52 Dzięki, dzięki, dzięki moja imienniczko w imieniu swoim i Kubusia. Od jutra śpiewamy!!! Pozdrawiam, Becia z Kubą i Brzusią Odpowiedz Link Zgłoś
atena20 Re: Teletubisie-piosenka 18.10.24, 15:40 Kiedyś Ludmiła owieczki zgubiła, na próżno ich szukała. Już ich nie szukaj, bo same wrócą, pasterko moja mała. Tyle co pamiętam. Potem była kwestia owieczek tego już nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
atena20 Re: Teletubisie-piosenka 18.10.24, 15:41 Znalazłam angielską wersję odcinka, nosi tytuł - Little Bo Peep. Tu jest piosenka. www.youtube.com/watch?v=xULiiemdvEc Odpowiedz Link Zgłoś