ani_st 04.11.03, 20:27 co w aucie gra, tata kupic by warto laleczke, misia i psa..... dziewczynki znacie dalej te piosenke? Bo ja na okraglo tylko to spiewam, a na pewno wiem ze cos dalej bylo Anita Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aklopotek Re: Tata kupi mi auto i radio .... 05.11.03, 19:03 Według mojej mamy (zresztą opiekunki do dzieci) słowa tej piosenki są takie: Moja mała, mój miły skarb żywe srebno i złoto Życzeń słuchać Twych rad nie rad bo przecież jestem po to Tata kupi mi auto i radio co w aucie gra Murzynka (ja śpiewam papużkę) kupić by warto, laleczkę, misia i psa. Tata kupi ciasteczka, nieduże zjem zaraz dwa Dla swego grzecznego dziecka Mój tatuś pieniążki ma Chyba jakoś tak Tylko dlaczego w piosence faworyzuje się tatusiów? Odpowiedz Link Zgłoś
marynika123 Re: Tata kupi mi auto i radio .... 25.05.24, 13:15 A ja kojarz, że zamiast murzynka było "mikrusa" (takie autko ktoś kiedyś produkował) Odpowiedz Link Zgłoś
dajmnian Re: Tata kupi mi auto i radio .... 24.08.24, 20:39 aklopotek napisała: > Według mojej mamy (zresztą opiekunki do dzieci) słowa tej piosenki są takie: > > Moja mała, mój miły skarb > żywe srebno i złoto > Życzeń słuchać Twych rad nie rad > bo przecież jestem po to > > Tata kupi mi auto i radio co w aucie gra > Murzynka (ja śpiewam papużkę) kupić by warto, laleczkę, misia i psa. > > Tata kupi ciasteczka, nieduże zjem zaraz dwa > Dla swego grzecznego dziecka > Mój tatuś pieniążki ma > > Chyba jakoś tak > Tylko dlaczego w piosence faworyzuje się tatusiów? Gdzieś to już słyszałem ! Super ________________ domwdetalach.pl Odpowiedz Link Zgłoś