Dodaj do ulubionych

Gdzie w W-wie firmowa impreza gwiazdkowa z dziećmi

17.11.05, 09:53
Chcę zorganizować firmową, gwiazdkową imprezę i z udziałem dzieci, w różnym
wieku. Gdzie to zrobić? Potrzebna jakaś restauracja (żarcie dla rodziców i
dzieci, łącznie ok. 100 osób)+ przestrzeń!!! dla Mikołaja i dzieci, które
rozpakują zabawki i będą chciały się nimi pobawić. Macie jakieś pomysły?

Obserwuj wątek
    • katarka Re: Gdzie w W-wie firmowa impreza gwiazdkowa z dz 17.11.05, 10:46
      My mamy od lat imprezy firmowe w salach konferencyjnych roznych hoteli. Stoły
      zsuwa sie pod sciany, stoi na nich jedzenie (catering do dogadania z hotelem
      lub z zewnatrz), zawsze jest jakas duza choinka bo w hotelach w czasie swiat to
      standard, nie trzeba dodatkowo organizowac, przestrzen jest, krzesla sa,
      zaprasza sie do tego jakis zespol klaunow lub aktorow do organizacji konkursow
      albo robienia sztuczek dla dzieci + Mikolaj do wreczenia prezentow.

Raz bylam tez na takiej imprezie w duzym wynajetym magazynie jakiejs drukarni
      ale nie polecam bo owszem byla duza przestrzen ale bylo ciemno i zimno.
      • sliwkaa5 Re: Gdzie w W-wie firmowa impreza gwiazdkowa z dz 17.11.05, 11:11
        Dzięki! Też doszłam do takiego wniosku, że musi to być hotel. Czy tych klaunów,
        aktorów, itp. zapewniał hotel, czy zapraszała ich twoja firma? Jeśli firma, to
        może mogłabyś kogoś polecić?
        • katarka Re: Gdzie w W-wie firmowa impreza gwiazdkowa z dz 17.11.05, 12:22
          Klauni sa z jakiejs agencji, nie mam namiarow bo nie ja to organizowalam.
          Aktorzy z kolei (w kostiumach, a jakze) byli z teatru Baj lub Lalka - wiem ze
          wynajmuja sie w sezonie mikolajowym na takie spotkania.
          Warto zorientowac sie wczesniej co do wieku dzieci, bo dla malych wystarcza
          poprzebierani aktorzy czy klauni ktorzy beda chodzic po sali, zabawiac ich i
          dmuchac balony, starsze dzieci wola jakies zorganizowane konkursy lub zabawy.
          • violik Arco - Ochota 17.11.05, 14:08
            do 100 osób nada się w sam raz - jest restauracja, placyk dla malucha,
            przedszkolaka, starszaka, kręgle dla nastolatka i rodzica, sofy do
            przysiądnięcia, przestrzeń dla Mikołaja
            i wąż BOA

pozdrawiam
            • sliwkaa5 Re: Arco - Ochota 17.11.05, 15:54
              Dzięki!
          • sliwkaa5 Re: Gdzie w W-wie firmowa impreza gwiazdkowa z dz 17.11.05, 15:53
            Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka