kasia9987 19.04.06, 19:51 w jaki sposób mozna ściągnąć komputerową gratkę z internetu? może odezwie się verona81. Dziękuję wszystkim za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irma-papatka Re: pilnie - komputerowa gratka 24.04.06, 16:48 kasia9987 napisała: > w jaki sposób mozna ściągnąć komputerową gratkę z internetu? może odezwie się > verona81. Dziękuję wszystkim za pomoc. Szanowna Pani Kasiu.... Komputerowej Gratki nie można ściągnać z internetu, wręcz powiem, nie powinno się ściągać z internetu. Cena pisma nie jest zbyt duża więc zachęcam do kupna czasopisma w kioskach lub zamawiając prenumeratę. Odsyłam do strony www.kgratka.pl Na tej samej stronie może Pani ściagnać wersje demo i również zaglądnąć na moją stronę Nie dobijajmy rodzimych twórców piractwem. Zachęcam to zakupu i życzę udanej zabawy z przyjaciółmi z Tęczowej Polanki. Z poważaniem autorka Komputerowej Gratki. IRMA - DG Odpowiedz Link Zgłoś
kasia9987 Re: pilnie - komputerowa gratka 24.04.06, 18:04 dziękuję za odpowiedź!tak myślałam, ze to kontrowersyjne pytanie. komputerową gratkę oczywiscie kupuję w kiosku...ale ktoś tu na formum pochwalił się mozliwością ściągnięcia. przepraszam cię Irmo - masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś