joasiae 24.04.04, 17:58 Jadę z córcią do sanatorium w Dąbkach 12 maja. Może któraś z was też jedzie na ten turnus? Aśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anma Re: sanatorium w Dąbkach 24.04.04, 22:02 Ja jadę do Dąbek, ale w czerwcu na wczasy Odpowiedz Link Zgłoś
m.kszczotek Re: sanatorium w Dąbkach- do anma. 28.04.04, 13:47 A do jakiego ośrodka się wybierasz. Ja włassnie mam zrobić przedpłątę na wczasy w sierpniu w Cegielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
borunia2 Re: sanatorium w Dąbkach 28.04.04, 13:21 Ja do sanatorium nie jade, ale zastanawiam się na tym od dluzszego czasu. Mój synek choruje bardzo duzo i dlatego myślałam o zmianie klimatu, ale lekarka powieziała mi, że to sporo kosztuje. Może mogłabyś napisać cos więcej tzn. chodzi mi o koszty i jak sie to załatwia. Ja do tej miejscowości jeżdże od 5 lat na wczasy, ale tylko na pole namiotowe ). Z góry dziękuje za bliższe informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiae Re: sanatorium w Dąbkach 28.04.04, 19:38 Cześć. Ja płacę 1100 PLN. Dziecko jedzie za darmo płaci tylko opiekun. Załatwia sie u pediatry skierowanie a potem w NFZ. Szkoda że żadna z Was nie jedzie Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
isiak33 Re: sanatorium w Dąbkach 04.09.04, 18:34 Hej! 21.09 jadę też do sanatorium w Dąbkach do ośrodka Argentyt. Czy to może to samo sanatorium? Może podzielisz się wrażeniami jak minął pobyt i co najważniejsze jak się przekłada na zdrówko? Gdyby ktoś jechał w tym samym terminie byłoby super Odpowiedz Link Zgłoś
joasiae Re: sanatorium w Dąbkach 06.09.04, 09:56 Hello. Ja byłam właśnie w Argentycie.Ogólne wrażenia znośne.Jedzenie nie za bardzo musiałam młodej obiady na mieście kupować bo nie chciała jeść.Ośrodek czysty, zabiegi ok, czasu dzieciom nie organizują.... Jeśli chodzi o poprawę zdrowia to... moja córa od maja chorowała raz ale sezon grypowy jeszcze przed nami.... jakbyś miała jakieś szczegółowe pytania to zapraszam na priv. Pozdr. Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
isiak33 Re: sanatorium w Dąbkach 06.09.04, 20:54 Dzięki za maila. Ja jestem chyba jakaś ograniczona bo nie wiem jak się wysyła na prywatne konto Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
anfido Re: sanatorium w Dąbkach 07.09.04, 06:13 Chciałabym z młodszym też pojechać do sanatorium. Mam pytanie - czy sanatorium do którego jedziesz jest sanatorium dla mam z dzieckiem i z jakimi chorzeniami tam przyjmują ? Odpowiedz Link Zgłoś