Dodaj do ulubionych

co to może byc-fotka

13.11.11, 19:51
mam problem z małym,od 8 listopada stwierdzone zapalenie gardła-dany zinnat. od wczoraj takie własnie ogniska-czerwone plamy a w nich bąble. byłam u 3 lekarzy , nikt nie wie co to. nie po lekach, nie ospa, nie różyczka, nie wiadomo co. plamy są takie że najpierw się czerwieni, potem bąble, potem znika i np za pare minut ma na plecach, potem znowu to samo, znika i np na nogach.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/sf/mb/xwma/BH6LAc9bfTAEDa38PA.jpg
Obserwuj wątek
    • asia.b.1 Re: co to może byc-fotka 13.11.11, 21:08
      Oluniu,witaj kwietniowkosmile Przypomina to mi moja mlodsza siostre jak miala jakies 10lat. Tez takie cos jej sie pojawialo,mama zwiedzila szereg lekarzy,siostra wyladowala na tydzien w szpitalu zrobili badania i nic nie znazezli. Wysypka z plamami pojawiala sie co jakis czas przez okolo 2 lata i pozniej przeszlo. Dziwne bylo ze potrafilo ja w 3min obsypac a za godzine nie miala juz niczego. Lekarze nazwali to poprostu "pokrzywka". Pozdrawiam
      • mama-1983 Re: co to może byc-fotka 13.11.11, 21:17
        wygląda na pokrzywkę
    • black.joanna Re: co to może byc-fotka 13.11.11, 22:47
      Może to pasożyty?
    • olunia882-to-ja Re: co to może byc-fotka 14.11.11, 13:12
      asia.b-witaj smile . dzisiejszy lekarz kazał odstawić antybiotyk, w piątek mam iść do alergologa. dziwne, bo po zjedzeniu czegokolwiek mały jest wysypany tymi bąblami. mam podawać lek hydro--coś tam, w tabletkach, potem zobaczymy co powie alergolog.
      • mama-anusi Re: co to może byc-fotka 18.11.11, 16:08
        moja miala to po syropie lipomal
        pojawialo sie i znikało, widmo
    • gemmavera Re: co to może byc-fotka 16.11.11, 20:43
      To pokrzywka. Może być reakcją na leki.
      • engee1 Re: co to może byc-fotka 16.11.11, 21:10
        moj synek ma chyba to samo jutro idziemy do lekarza
        • compakt Re: co to może byc-fotka 17.11.11, 16:22
          wg mnie też pokrzywka, u mojej najwięcej pojawiało sie takich bąbli np po kąpieli, nie wiem co uczula, raz zje orzechy czy nutelle i nic, a nie raz taka wysypka nie wiem po czym.... brała wapno, zyrtec w kroplach i encorton ( na repeptę), maść hydrocortisonum, kiedyś też zastrzyk. na razie odpukać ok 1,5 r się nie pojhawiło.
          • engee1 Re: co to może byc-fotka 20.11.11, 19:14
            u nas lekarka powiedziala ze to pasozyty
    • justka-3 Re: co to może byc-fotka 20.11.11, 20:44
      mi to wygląda na pokrzywkę, mój syn raz miał coś podobnego aż dwa tygodnie, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka